Apple achiziționează compania LuxVue Technology, companie ce oferă soluții de panouri LED

1.130 ori
<b>Apple achiziționează compania LuxVue Technology, companie ce oferă soluții de panouri LED</b>De curând, gigantul american Apple a reușit să achiziționeze o nouă companie, și anume LuxVue Technology. Aceasta din urmă este o companie ce oferă diferite soluții de panouri micro-LED și alte tehnologii specifice display-urilor. Potrivit...

De curând, gigantul american Apple a reușit să achiziționeze o nouă companie, și anume LuxVue Technology. Aceasta din urmă este o companie ce oferă diferite soluții de panouri micro-LED și alte tehnologii specifice display-urilor. Potrivit oficialilor Apple, aceste achiziții de companii mici au loc din când în când, dar din păcate nu se pot da mai multe detalii cu privire la planurile ulterioare ce le includ.

Aflăm și faptul că cei de la compania LuxVue Technology dezvoltă în mare parte display-uri micro-LED pentru electronicele de consum, display-uri ce dispun de o serie de tehnologii care cosumă foarte puțină energie electrică.

Astfel, odată cu această achiziție, Apple ar putea începe producerea de display-uri care să ofere în același timp o rată de contrast mai mare, cât și o durată de viață a bateriei superioare față de cea existentă în momentul actual. Totodată, LuxVue Technology devine cea de-a 24-a companie pe care Apple a achiziționat-o în ultimele 18 luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×