Apple achiziționează compania LuxVue Technology, companie ce oferă soluții de panouri LED

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.045 ori
<b>Apple achiziționează compania LuxVue Technology, companie ce oferă soluții de panouri LED</b>De curând, gigantul american Apple a reușit să achiziționeze o nouă companie, și anume LuxVue Technology. Aceasta din urmă este o companie ce oferă diferite soluții de panouri micro-LED și alte tehnologii specifice display-urilor. Potrivit...

De curând, gigantul american Apple a reușit să achiziționeze o nouă companie, și anume LuxVue Technology. Aceasta din urmă este o companie ce oferă diferite soluții de panouri micro-LED și alte tehnologii specifice display-urilor. Potrivit oficialilor Apple, aceste achiziții de companii mici au loc din când în când, dar din păcate nu se pot da mai multe detalii cu privire la planurile ulterioare ce le includ.

Aflăm și faptul că cei de la compania LuxVue Technology dezvoltă în mare parte display-uri micro-LED pentru electronicele de consum, display-uri ce dispun de o serie de tehnologii care cosumă foarte puțină energie electrică.

Astfel, odată cu această achiziție, Apple ar putea începe producerea de display-uri care să ofere în același timp o rată de contrast mai mare, cât și o durată de viață a bateriei superioare față de cea existentă în momentul actual. Totodată, LuxVue Technology devine cea de-a 24-a companie pe care Apple a achiziționat-o în ultimele 18 luni.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×