Şeful Huawei afirmă că viitoarele telefoane ale companiei vor avea rezoluţii Quad HD pentru a putea fi folosite cu headseturile VR

930 ori
<b>Şeful Huawei afirmă că viitoarele telefoane ale companiei vor avea rezoluţii Quad HD pentru a putea fi folosite cu headseturile VR</b>Abordarea a fost confirmată chiar de către Richard Yu, şeful Huawei Consumer Business, iar viitoarele modele Huawei high end ar urma să aibă rezoluţie Quad HD..

Am observat în ultima vreme ca o sumedenie de telefoane high end şi ultra high end din China au fost lansate chiar şi cu 6 GB RAM şi procesoare Snapdragon 820, dar cu ecrane cu rezoluţie Full HD. Şi flagshipul P9 de la Huawei are această rezoluţie, dar acum lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Abordarea a fost confirmată chiar de către Richard Yu, şeful Huawei Consumer Business, iar viitoarele modele Huawei high end ar urma să aibă rezoluţie Quad HD. De ce? Pentru a putea fi folosite în tandem cu headseturile VR, precum cel anunţat de compania chineză cu câteva zile în urmă. Huawei declarase de câteva ori în ultimii ani că nu consideră că merită să treacă la Quad HD, pentru că Full HD e suficient pentru consumatorul de rând şi diferenţa între cele două rezoluţii este destul de mică.

Abordarea a fost confirmată chiar de către Richard Yu, şeful Huawei Consumer Business, iar viitoarele modele Huawei high end ar urma să aibă rezoluţie Quad HD.

E drept că Huawei are totuşi un telefon cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, Nexus 6P, dar acela e construit sub umbrelă Google. Acelaşi Richard Yu a afirmat şi că Huawei lucrează la o importantă evoluţie tehnologică, fără a dezvălui totuşi extra detalii. E posibil să fie vorba de extinderea duratei de funcţionare a bateriei, chiar şi în prezenţa unui ecran Quad HD.

Ar cam fi nevoie de acest lucru, având în vedere cum s-au comportat unele baterii ale companiei la testele noastre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×