Apple acuza Nokia ca i-ar fi folosit 13 patente in mod ilegal

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.092 ori
<b>Apple acuza Nokia ca i-ar fi folosit 13 patente in mod ilegal</b>Razboiul dintre Nokia si Apple continua prin tribunale, in vreme ce pe piata smartphone-urilor populare iPhone-ul se dueleaza mai degraba cu Motorola Droid. Dupa ce aflam ca Nokia a dat in judecata Apple pentru incalcarea a 10 din patentele sale, iata ca...

Razboiul dintre Nokia si Apple continua prin tribunale, in vreme ce pe piata smartphone-urilor populare iPhone-ul se dueleaza mai degraba cu Motorola Droid. Dupa ce aflam ca Nokia a dat in judecata Apple pentru incalcarea a 10 din patentele sale, iata ca si compania din Cupertino va da in judecata producatorul finlandez pentru motive similare.

In vreme ce Apple ar fi folosit ilegal 10 patente pentru tehnologii de baza gen GSM, UMTS (WCDMA) sau WiFi, plus alte asemenea standarduri, Nokia incalca patentele celor din Cupertino in nu mai putin de 13 cazuri. Unele dintre aceste patente dateaza de la inceputul anilor 90, iar printre ele se numara si cel pentru realizarea unui telefon mobil.

Lista de patente o gasiti aici, in termeni meniti sa induca in eroare avocatii si sa stalceasca limba chiar si celor mai pasionati experti din industria telecomunicatiilor. Prin aceasta mutare, Apple dovedeste ca are curajul sa infrunte un gigant ca Nokia, asta la doar cateva luni dupa ce a avut mici ciocniri cu Google, pe tema unor aplicatii respinse din App Store.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×