Apple acuzată de piratarea unor opere literare În China

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.046 ori
<b>Apple acuzată de piratarea unor opere literare În China</b>Compania condusă de către Tim Cook este implicată într-un adevărat război al patentelor, în special cu Samsung care-i este și partener în furnizarea unor componente pentru tableta iPad cât și pentru iPhone, cât și cu Google - Android este...

Compania condusă de către Tim Cook este implicată într-un adevărat război al patentelor, în special cu Samsung care-i este și partener în furnizarea unor componente pentru tableta iPad cât și pentru iPhone, cât și cu Google - Android este considerat principalul rival de pe vremea lui Steve Jobs.

Acuzele de piratare a unor opere literare vin din China unde 12 scriitori au dat în judecată compania cu sediul în Cupertino pe baza a trei legi ce apără drepturile de autor și care au fost încălcate de către Apple.

Grupul de scriitori din China spune că Apple a furnizat content fără a se asigura că deține licențele pentru 59 de cărți comercializate în magazinul său dedicat - iBookstore. Suma la care s-a ajuns per total este de 3.5 milioane dolari.

Presupun că se va ajunge la un acord amiabil. Apple are peste 100 de miliarde dolari în stoc, iar cei 3.5 milioane dolari par o sumă insignifiantă.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×