MWC 2012 - Iată standul Windows Phone, care a mizat pe simplitate și comparația cu alte sisteme de operare (Video)

2.922 ori
<b>MWC 2012 - Iată standul Windows Phone, care a mizat pe simplitate și comparația cu alte sisteme de operare (Video)</b>începem o nouă săptămână de concursuri astăzi, cu standul celor de la Microsoft și cu cele mai mari premii de până acum! Ați văzut deja cum au arătat standurile de la Samsung, LG, Fujitsu, Panasonic, cel Nokia și multe altele, iar azi e...

începem o nouă săptămână de concursuri astăzi, cu standul celor de la Microsoft și cu cele mai mari premii de până acum! Ați văzut deja cum au arătat standurile de la Samsung, LG, Fujitsu, Panasonic, cel Nokia și multe altele, iar azi e rândul standului Windows Phone. Cei de la MS au avut un stand foarte simplu, pe care îl vedeți în acțiune în clipul de mai jos și detaliat în galeria foto de la final.

Ideea era simplă: un stand albastru și tricouri cât cuprinde! Practic standul Windows Phone era reprezentat de un perete și două mese, sau cel puțin asta a văzut Zsolt, trimisul nostru la MWC 2012, atunci când nu avea loc vreo demonstrație. La cele două mese se împărțeau periodic tricouri de toate mărimile cu scrisul "Smoked by Windows Phone" pe ele, aici cu sensul de bătut sau întrecut de Windows Phone. Ideea era că mai toată lumea de la MWC să vadă sau să poarte tricoul și să fie curioasă ce telefoane sunt întrecute de cele Windows Phone. Au existat la acest stand si demonstrații de forță, comparând terminale Windows Phone cu modele rivale.

Standul Windows Phone de la Mobile World Congress 2012 din Barcelona

Vedeți și în voi în clipul video de la stand că lumea se înghesuia la stand pentru a primi acele tricouri și dacă nu mă înșel, a existat și un concurs cu tema "Smoked by Windows Phone". Am văzut activitate Windows Phone și Microsoft din plin și la standul Nokia, în zona dedicată terminalelor cu OS-ul Microsoft la bord. și dacă tot am menționat acesta aspect, iată și cele 3 telefoane Nokia Lumia de la MWC 2012, pe care am pus mâna pentru experiențe hands on video:

Standul Windows Phone

Am plecat de la showul din Barcelona cu regretul că nu am ajuns la conferința Microsoft de la MWC, dar la anul poate vom reuși să primim o invitație, deoarece chiar am vrea să îl vedem pe Steve Ballmer în acțiune pe scenă, poate chiar pe Joe Belfiore, mai marele inițiativei Windows Phone. La standul Windows Phone în afară de tricouri s-au dat și brățări, iar Zsolt ne-a spus că dacă purta brățara și în cadrul expoziției, era întrebat ce s-a întâmplat cu telefonul său și răspundea "was smoked by windows phone", atunci primea pe loc un telefon cu Windows Phone.

și în același spirit de veselie și primăvara, vă informăm că azi continua seria de concursuri Standuri la MWC, iar acesta este penultimul din serie. Microsoft România are niște premii foarte interesante pentru voi și iată o listă cu ce puteți câștiga astăzi:

  •  Microsoft Touch mouse (3KJ-00004)
  •  Ms Arc Keyboard (J5D-00015)
  •  Microsoft Express mouse (T2J-00010)
  •  Microsoft Explorer Touch mouse (U5K-00013)
  •  Microsoft LifeCam Studio (Q2F-00004)
  •  Microsoft Express mouse (T2J - 00004)

Regulamentul de participare rămâne același ca aici și implică retweet-uri și share pe Facebook, cu dovada pe mail, dar azi adăugăm încă o probă. Va trebui să atașați la mailul cu dovada tweeturilor/share-ului pe Facebook și o fotografie cu cel puțin un produs Microsoft pe care îl dețineți. Fie că e vorba de un Xbox, handset Windows Phone, mouse, licența Windows sau altele, toate sunt bune. Detalii aici!

Mâine e ziua cea mare, ultima zi de concursuri, în care vedeți standul Google de la MWC 2012 și cadourile primite de la Google România! Multă baftă vă urăm!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×