Apple anunță oficial iPhone 6, telefon cu ecran de 4.7 inch Retina HD

2.067 ori
<b>Apple anunță oficial iPhone 6, telefon cu ecran de 4.7 inch Retina HD</b>în cadrul evenimentului organizat astăzi la Flint Center, Apple a anunțat în sfârșit mult așteptatul iPhone 6, care aduce un display Retina HD de 4.7 inch. Ați putut urmări lansarea sa prin intermediul unui live blogging realizat de colegul Alex...

în cadrul evenimentului organizat astăzi la Flint Center, Apple a anunțat în sfârșit mult așteptatul iPhone 6, care aduce un display Retina HD de 4.7 inch. Ați putut urmări lansarea sa prin intermediul unui live blogging realizat de colegul Alex Stănescu și acum hai să vedem ce ne rezervă acest device.

Avem de-a face cu un smartphone cu o sticlă curbată în jurul marginilor ecranului și un display ranforsat cu ajutorul unei ionizări speciale. Ecranul este un LCD Retina HD, cu rezoluție de 750 x 1334 pixeli și diagonala de 4.7 inch. în ciuda rezoluției noi, aplicațiile vor funcționa fără probleme, datorită unei noi modalitati de scalare. în spatele terminalului se afla o cameră iSight de 8 megapixeli, cu pixeli de 1.5 microni, autofocus phase detection și deschidere F/2.2.

iPhone 6

Nu avem stabilizare optică, ci doar digitală, OIS fiind rezervat modelului iPhone 6 Plus. Vestea bună e că acum noul iPhone e capabil să filmeze Full HD la 30 sau 60 FPS, iar captura slow mo se realizează până la 240 FPS. șasiul este fabricat din aluminiu și are un logo Apple din oțel inoxidabil. Handsetul măsoară 6.9 mm în grosime și are la interior un procesor de nouă generație, dual core-ul Apple A8, cu 25% mai multă putere de procesare și 50% mai multă putere grafică.

Apple anunță oficial iPhone 6, telefon cu ecran de 4.7 inch Retina HD

Chipsetul e construit pe baza procesului de 20 nm, iar Apple a inclus aici o baterie care va oferi până la 14 ore de convorbiri și 11 ore de playback video. Pe partea de conectivitate avem VoLTE, apelare WiFi, suport LTE în 20 de benzi, NFC și WiFi de 3 ori mai rapid decât până acum. Coprocesorul este acum un M8, legat de un barometru. iPhone 6 costă 199 de dolari în versiunea de 16 GB, cu abonament pe 2 ani. Nu există versiune de 32 GB și sărim direct la 64 GB la prețul de 299 dolari și 128 GB la preț de 399 dolari.

Precomenzile debutează pe 12 septembrie și telefonul se livrează pe 19 septembrie.

Apple anunță oficial iPhone 6, telefon cu ecran de 4.7 inch Retina HD

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×