Apple anunță iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch cu cameră de 8 MP cu stabilizare optică

2.012 ori
<b>Apple anunță iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch cu cameră de 8 MP cu stabilizare optică</b>Pe lângă iPhone 6, Apple a anunțat astăzi phabletul iPhone 6 Plus, pe care îl așteptăm puțin mai târziu, din cauza unor zvonuri legate de întârzieri. Se pare că acestea au fost nefondate, iar terminalul va sosi odată cu modelul de 4.7 inch....

Pe lângă iPhone 6, Apple a anunțat astăzi phabletul iPhone 6 Plus, pe care îl așteptăm puțin mai târziu, din cauza unor zvonuri legate de întârzieri. Se pare că acestea au fost nefondate, iar terminalul va sosi odată cu modelul de 4.7 inch. Avem de-a face cu un phablet Full HD de 5.5 inch, pe care îl detaliem mai jos.

Noul venit adoptă un display IPS LCD cu rezoluție Retina HD (1920 x 1080) și rulează iOS 8 într-o versiune adaptată la această platformă hardware. iPhone 6 Plus are o carcasă din aluminiu, cu ramă din oțel inoxidabil și spre deosebire de modelul iPhone 6 principal, acesta afișează și unele aplicații în landscape, cu un UI similar cu cel de pe iPad. La interior se află noul procesor Apple A8 dual core bazat pe procesul de producție de 20 nm și cu avantajul unei creșteri de putere de procesare de 25%, plus creștere de putere a GPU-ului cu 50%.

Apple anunță iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch cu cameră de 8 MP cu stabilizare optică

iPhone 6 Plus vine cu suport pentru 20 de benzi LTE, VoLTE, WiFi 802.11ac, cu viteza de 3 ori mai mare decât pe ihone 5s. Device-ul suportă și apelare via WiFi, cel puțin în rețelele T-Mobile și EE. iPhone 6 Plus include printre dotări suport NFC, pentru plăti cu Apple Pay și are în spate o cameră de 8 MP cu blitz dual LED True Tone și mărime a pixelilor de 1.5 microni. Deschiderea camerei este F/2.2, iar iPhone 6 Plus iese în evidență fața de modelul mai mic prin stabilizare optică a camerei.

Apple anunță iPhone 6 Plus, phablet de 5.5 inch cu cameră de 8 MP cu stabilizare optică

iPhone 6 Plus e capabil de captură video Full HD la 30 sau 60 FPS și captura video slow motion la 240 FPS. Avem la bord și coprocesorul M8, legat la barometru, iar acest produs costă 299 dolari cu abonament pe 2 ani pentru versiunea de 16 GB, 399 dolari pentru cea de 64 GB și 499 dolari pentru cea de 128 GB. Precomenzile lui iPhone 6 Plus pornesc pe 12 septembrie și livrările ajung pe 19 septembrie.

Apple iPhone 6 Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×