Apple anunţă rezultatele financiare pe trimestrul fiscal 4 al anului 2015, cu un număr record de 48 de milioane de iPhone-uri vândute

974 ori
<b>Apple anunţă rezultatele financiare pe trimestrul fiscal 4 al anului 2015, cu un număr record de 48 de milioane de iPhone-uri vândute</b>Apple a oferit publicităţii &icirc;n această săptăm&acirc;nă rezultatele sale financiare pe trimestrul fiscal 4 al anului &icirc;n curs, &icirc;n care a atins un număr record de modele iPhone v&acirc;ndute: 48 de milioane de unităţi. Veniturile...

Apple a oferit publicităţii în această săptămână rezultatele sale financiare pe trimestrul fiscal 4 al anului în curs, în care a atins un număr record de modele iPhone vândute: 48 de milioane de unităţi. Veniturile companiei din Cupertino au fost de 51.5 miliarde de dolari.

Această sumă reprezintă o creştere cu 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, atunci când Apple obţinea 42 miliarde de dolari. Veniturile operaţionale au fost de 14.6 miliarde de dolari de această dată, cu 3 miliarde peste cele de anul trecut, iar venitul net a fost de 11.1 miliarde. iPhone 6 şi iPhone 6 Plus au continuat să se vândă bine în ultimul an, iar impactul modelelor iPhone 6s se va face simţit de abia în trimestrul 1 fiscal al anului 2016.

Apple a reuşit să vândă 48 milioane de unităţi Phone în ultimele 3 luni, o creştere cu 22% faţă de anul trecut. Între timp vânzările de modele Mac au crescut cu 3%, cu 5.7 milioane de modele ajungând la cumpărători. Declinul segmentului iPad continuă, cu vânzări scăzute cu 20% faţă de anul trecut. În ultimul trimestru Apple a vândut doar 9.9 milioane de modele iPad.

Zona de servicii a performat în schimb, cu o creştere de 10% pentru iTunes, Applecare, Apple Pay şi licenţiere. Cel mai mult au crescut totuşi "Alte Produse", zonă care include Apple TV, Apple Watch, Beats, iPod şi accesorii, cu un salt de 67% la capitolul venituri, ajungând la peste 3 miliarde de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×