30% dintre cumpărătorii de modele iPhone au făcut trecerea de la terminale Android la iOS

1.234 ori
<b>30% dintre cumpărătorii de modele iPhone au făcut trecerea de la terminale Android la iOS</b>&Icirc;n timpul conferinţei de presă pentru anunţarea rezultatelor financiare Apple pe ultimul trimestru, Tim Cook a ţinut să menţioneze şi &icirc;n ce măsură contează utilizatorii care fac trecerea de la Android la iOS. Se pare că 30% dintre...

În timpul conferinţei de presă pentru anunţarea rezultatelor financiare Apple pe ultimul trimestru, Tim Cook a ţinut să menţioneze şi în ce măsură contează utilizatorii care fac trecerea de la Android la iOS. Se pare că 30% dintre cumpărătorii de modele iPhone au făcut trecerea de la terminale Android în ultimele 3 luni.

Acesta ar fi cel mai mare număr de acest gen de până acum, semn că modelele iOS nu au fost niciodată mai tentante pentru posesorii de handseturi Android. Cook a precizat că aceşti 30% se aplică clienţilor care au făcut upgrade-ul de la un device Android şi nu celor care cumpără prima oară un produs cu iOS. Apple a început să monitorizeze statistici de genul de 3 ani, noul procent fiind un record în această perioadă.

Motivele pentru aceasta tranziţie nu au fost menţionate, dar e clar faptul că Apple şi-a direcţionat eforturile de marketing către posesorii de terminale Android. Spre exemplu în martie debuta un program de schimb pentru modele non iOS, în vreme ce în iunie apărea aplicaţia "Move to iOS", care permitea migrarea mai simplă a datelor de pe un telefon cu Android pe iOS.

Şi apoi mai există şi acel program de achiziţie a unui model nou iPhone în rate...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×