Apple anunță rezultatele financiare pe ultimul trimestru: profit de 13.1 miliarde de dolari, 51 de milioane de iPhone-uri vândute

1.252 ori
<b>Apple anunță rezultatele financiare pe ultimul trimestru: profit de 13.1 miliarde de dolari, 51 de milioane de iPhone-uri vândute</b>Dacă vi se păreau impresionante cele 8 milioane modele de telefoane Nokia Lumia vândute în ultimul trimestru, ei bine cum vă suna 51 de milioane de telefoane mobile vândute într-un trimestru? Performanța aparține celor de la Apple și a fost...

Dacă vi se păreau impresionante cele 8 milioane modele de telefoane Nokia Lumia vândute în ultimul trimestru, ei bine cum vă suna 51 de milioane de telefoane mobile vândute într-un trimestru? Performanța aparține celor de la Apple și a fost înregistrată în ultimele 3 luni, în trimestrul încheiat în decembrie.

Apple a anunțat cu câteva ore în urma rezultatele financiare pe trimestrul trecut, cu profit de 13.1 miliarde de dolari și 51 de milioane de modele de telefoane vândute. Perioada sărbătorilor de iarnă a fost prolifica pentru Apple, cu modele ca iPad Air și iPhone 5s vânzându-se foarte bine. în ciuda vânzărilor impresionante de telefoane mobile, numărul este sub așteptări, de vreme ce analiștii estimaseră că vor fi vândute 56 de milioane de telefoane.

în schimb la capitolul iPad-uri, Apple a depășit așteptările analiștilor. Dacă ei preziceau 24 de milioane de iPad-uri vândute în trimestrul 4, ei bine compania din Cupertino a vândut 26 de milioane de unități. Performanța e cu atât mai impresionantă, cu cât iPad Mini Retina a avut probleme cu stocul.

în ciuda acestor cifre pozitive, acțiunile Apple au pierdut 5% din valoare în ultimele ore, deoarece compania a estimat venituri de 42 de miliarde de dolari pentru primele 3 luni din 2014, sub cele 46 miliarde prezise de analiști.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×