[UPDATE] Nintendo s-ar putea orienta către demo-uri gratuite de jocuri pentru telefoane mobile

1.122 ori
<b>[UPDATE] Nintendo s-ar putea orienta către demo-uri gratuite de jocuri pentru telefoane mobile</b>Cu câteva săptămâni în urma aflam că Nintendo s-ar putea orienta către piața terminalelor mobile pentru a evita falimentul ce pare iminent în acest moment. Consola Wii U nu s-a vândut bine deloc, iar ideea unui DS nu mai este la fel de tentantă...

Cu câteva săptămâni în urma aflam că Nintendo s-ar putea orienta către piața terminalelor mobile pentru a evita falimentul ce pare iminent în acest moment. Consola Wii U nu s-a vândut bine deloc, iar ideea unui DS nu mai este la fel de tentantă ca acum 5 ani.

Nouă strategie a japonezilor pare a implica o abordare bazată pe piața de jocuri pentru mobil. Ideea este de a oferi clipuri și informații legate de noile jocuri utilizatorilor de telefoane mobile, dar și demo-uri gratuite ale titlurilor de pe console. Astfel vom putea  juca să zicem 20 de minute din următorul Mario gratuit pe telefonul mobil, iar pentru a juca restul va trebui să cumpăram jocul pe Wii.

Personal consider că Nintendo ar trebui fie să lase în urmă aspectul hardware și să vândă doar jocuri, fie să se alieze cu un partener puternic și să producă o tabletă de gaming cu Android. Sau cine știe, poate un telefon cu Android și plin ochi de jocuri Nintendo ar putea fi salvarea.

[UPDATE] - Nintendo a dezmințit acesta informație intr-o delarație oficială recentă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×