[UPDATE] Nintendo s-ar putea orienta către demo-uri gratuite de jocuri pentru telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Nintendo 1.011 ori
<b>[UPDATE] Nintendo s-ar putea orienta către demo-uri gratuite de jocuri pentru telefoane mobile</b>Cu câteva săptămâni în urma aflam că Nintendo s-ar putea orienta către piața terminalelor mobile pentru a evita falimentul ce pare iminent în acest moment. Consola Wii U nu s-a vândut bine deloc, iar ideea unui DS nu mai este la fel de tentantă...

Cu câteva săptămâni în urma aflam că Nintendo s-ar putea orienta către piața terminalelor mobile pentru a evita falimentul ce pare iminent în acest moment. Consola Wii U nu s-a vândut bine deloc, iar ideea unui DS nu mai este la fel de tentantă ca acum 5 ani.

Nouă strategie a japonezilor pare a implica o abordare bazată pe piața de jocuri pentru mobil. Ideea este de a oferi clipuri și informații legate de noile jocuri utilizatorilor de telefoane mobile, dar și demo-uri gratuite ale titlurilor de pe console. Astfel vom putea  juca să zicem 20 de minute din următorul Mario gratuit pe telefonul mobil, iar pentru a juca restul va trebui să cumpăram jocul pe Wii.

Personal consider că Nintendo ar trebui fie să lase în urmă aspectul hardware și să vândă doar jocuri, fie să se alieze cu un partener puternic și să producă o tabletă de gaming cu Android. Sau cine știe, poate un telefon cu Android și plin ochi de jocuri Nintendo ar putea fi salvarea.

[UPDATE] - Nintendo a dezmințit acesta informație intr-o delarație oficială recentă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×