Apple App Store si Android Market, cele mai de incredere magazine de aplicatii

2.211 ori
<b>Apple App Store si Android Market, cele mai de incredere magazine de aplicatii</b>Compania Nielsen, care se ocupa cu analiza marketingului si advertisingului, a publicat recent un studiu cu privire la magazinele de aplicatii pentru telefoane mobile din SUA. Conform acestui studiu, Apple App Store este cel mai de incredere magazin de...

Compania Nielsen, care se ocupa cu analiza marketingului si advertisingului, a publicat recent un studiu cu privire la magazinele de aplicatii pentru telefoane mobile din SUA. Conform acestui studiu, Apple App Store este cel mai de incredere magazin de aplicatii, urmat indeaproape de Google Android Market.

Urmatoarele 4 locuri sunt ocupate in ordine de T-Mobile Application Store, Sprint Application Store, AT&T Application Store si Verizon Application Store. In coada listei gasim BlackBerry App World Store si Windows Marketplace, semn ca efortul Microsoft nu prea da roade la acest capitol, dar poate Windows Phone 7 Series va salva acest serviciu.

Apple AppStore in fruntea clasamentului

Nokia Ovi Store nici macar nu a fost inclus in studiu, deoarece detine o cota de piata insignifianta in Statele Unite. Dupa cum arata si graficul tip "placinta", din acest articol, cele mai folosite 3 magazine de aplicatii din SUA sunt Apple App Store, BlackBerry App World si Verizon Application Store. Windows Marketplace atrage doar 4% dintre utilizatori, Android Market doar 2%, iar Palm App Store doar 1%.

Apple AppStore in fruntea clasamentului

Cei de la Nielsen isi incheie studiul mentionand ca utilizatorii de iPhone-uri detin recordul in ce priveste numarul de aplicatii instalate, urmati indeaproape de utilizatorii Android. Analiza completa poate fi vazuta aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×