HTC anunta lansarea unui telefon Windows Phone 7 pana la finalul anului

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.166 ori
<b>HTC anunta lansarea unui telefon Windows Phone 7 pana la finalul anului</b>CEO-ul HTC, Peter Chou a anuntat intr-un interviu cu Forbes ca firma taiwaneza va lansa un telefon Windows Phone 7 Series pana la finalul acestui an. Interviul a avut loc in cadrul conferintei CTIA Wireless 2010 si a inclus informatii pe care le aflati in...

CEO-ul HTC, Peter Chou a anuntat intr-un interviu cu Forbes ca firma taiwaneza va lansa un telefon Windows Phone 7 Series pana la finalul acestui an. Interviul a avut loc in cadrul conferintei CTIA Wireless 2010 si a inclus informatii pe care le aflati in randurile urmatoare.

Chou afirma ca indiferent de succesul (sau insuccesul) lui Nexus One, acest handset a ajutat HTC sa intre pe un nou segment de piata. Acelasi Nexus One a dovedit lumii intregi ca HTC este cel mai important producator de telefoane Android, iar CEO-ul a mai tinut sa comenteze in legatura cu zvonul ca s-ar fi vandut doar 135.000 de unitati ale handsetului.

El a afirmat ca Google nu a oferit produsului o distributie sau un marketing in stilul celorlalte telefoane de pe piata, iar luand in calcul acesti factori, Nexus s-a descurcat destul de bine la capitolul vanzari. In ce priveste Windows Phone 7 Series, Chou este convins ca HTC va lansa un model cu acest OS pana la finalul lui 2010.

Nu strica niciodata o confirmare in plus, avand in vedere faptul ca Microsoft ar putea sa nu aprecieze customizarea intensiva pe care HTC o face in cazul interfatei telefoanelor cu OS Windows Phone/Mobile, apeland la UI-ul HTC Sense.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×