HTC anunta lansarea unui telefon Windows Phone 7 pana la finalul anului

1.218 ori
<b>HTC anunta lansarea unui telefon Windows Phone 7 pana la finalul anului</b>CEO-ul HTC, Peter Chou a anuntat intr-un interviu cu Forbes ca firma taiwaneza va lansa un telefon Windows Phone 7 Series pana la finalul acestui an. Interviul a avut loc in cadrul conferintei CTIA Wireless 2010 si a inclus informatii pe care le aflati in...

CEO-ul HTC, Peter Chou a anuntat intr-un interviu cu Forbes ca firma taiwaneza va lansa un telefon Windows Phone 7 Series pana la finalul acestui an. Interviul a avut loc in cadrul conferintei CTIA Wireless 2010 si a inclus informatii pe care le aflati in randurile urmatoare.

Chou afirma ca indiferent de succesul (sau insuccesul) lui Nexus One, acest handset a ajutat HTC sa intre pe un nou segment de piata. Acelasi Nexus One a dovedit lumii intregi ca HTC este cel mai important producator de telefoane Android, iar CEO-ul a mai tinut sa comenteze in legatura cu zvonul ca s-ar fi vandut doar 135.000 de unitati ale handsetului.

El a afirmat ca Google nu a oferit produsului o distributie sau un marketing in stilul celorlalte telefoane de pe piata, iar luand in calcul acesti factori, Nexus s-a descurcat destul de bine la capitolul vanzari. In ce priveste Windows Phone 7 Series, Chou este convins ca HTC va lansa un model cu acest OS pana la finalul lui 2010.

Nu strica niciodata o confirmare in plus, avand in vedere faptul ca Microsoft ar putea sa nu aprecieze customizarea intensiva pe care HTC o face in cazul interfatei telefoanelor cu OS Windows Phone/Mobile, apeland la UI-ul HTC Sense.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×