Iată ce spuneau cele mai populare publicații tech despre primul iPhone lansat în 2007

1.300 ori
<b>Iată ce spuneau cele mai populare publicații tech despre primul iPhone lansat în 2007</b>După cum ați aflat deja, la data de 29 iunie 2007 debuta pe piață primul iPhone - un telefon ce avea să deschidă apetitul publicului pentru telefoanele cu display tactil și funcții cât mai complexe. Odată cu această aniversare de 9 ani de la debutul primu

Cum probabil știți deja, la data de 29 iunie 2007, cei de la Apple lansau pe piață primul iPhone - un terminal ce avea să deschidă apetitul publicului pentru telefoanele cu display tactil și funcții smart la pachet. De-a lungul anilor au fost aduse pe piață noi și noi modele, fiecare sosind cu upgrade-uri de ordin hardware și software, printre acestea din urmă aflându-se desigur și asistentul vocal Siri.

La aniversarea de 9 ani de la debutul primului iPhone, cei de la BGR.com au adunat laolaltă o serie de recenzii din partea celor mai populare publicații americane pentru acest telefon Apple. Aflam astfel cum considerau acești experți tech primul smartphone al companiei din Cupertino în anul de grație 2007.

Ars Technica

Printre publicațiile aflate pe această listă se numără și Ars Technica, publicație care adora conceptul de iPhone, și în special interfața care era descrisă drept cea mai arătoasă dintre toate cele disponibile pe telefoanele existente în acea perioadă. Într-o lume perfectă, aceștia i-ar fi acordat din start nota de 10 primului iPhone, dar cum lumea nu este perfectă, nici iPhone-ul nu era. Publicația nu aprecia deloc faptul că telefon sosea blocat în rețeaua AT&T, dar și nici prețul de 600 dolari pentru varianta cu doar 8 GB memorie flash.

AnandTech

Nici cei de la AnandTech nu considerau iPhone-ul drept un smartphone perfect, dar cu toate acestea îl vedeau drept un pas uriaș în direcția potrivită. Deși nu era telefonul recomandat pentru oricare, se făcea aluzie la faptul că impactul său asupra industriei avea să fie unul imens. Se aprecia aici calitatea display-ului LCD și nivelul de detalii afișat de către acesta, display despre care spuneau că arată la fel de bine precum în reclamele celor de la Apple.

New York Times

În schimb, cei de la New York Times vedeau iPhone-ul drept un produs revoluționar, telefon ce putea realiza task-uri pe care nici un alt terminal nu le putea face. Cu toate că grosimea handset-ului era de 11.6 mm (de neconceput pentru vremurile actuale), publicația americană se declara fascinată de talia redusă a smartphone-ului, dimensiune ce făcea ca modelel BlackBerry să pară de-a dreptul 'obeze'. De asemenea, și NYT găsea interfața lui iOS drept unul dintre punctele forte ale terminalului.

Din câte putem deduce de aici, experții tech din 2007 nu vedeau iPhone-ul ca un telefon perfect, dar cu toate acestea erau complet fascinați de către funcțiile pe care telefonul le aducea, de camera foto, de display, ba chiar și de dimensiunile acestuia care în acest moment ni se par uriașe..

Dacă doriți să aflați ce aveau de spus și alte publicații ale vremii despre primul telefon Apple, puteți citi mai multe aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×