Apple ar putea lansa un iPhone de 4 inch anul viitor (zvon)

846 ori
<b>Apple ar putea lansa un iPhone de 4 inch anul viitor (zvon)</b>Cu toate că tendințele actuale în materie de smartphone-uri constă în lansarea de terminale cu display-uri cât mai mari, metodă pe care și Apple a aplicat-o anul acesta, iată că astăzi prin intermediul unui raport sosit din Asia aflăm că...

Cu toate că tendințele actuale în materie de smartphone-uri constă în lansarea de terminale cu display-uri cât mai mari, metodă pe care și Apple a aplicat-o anul acesta, iată că astăzi prin intermediul unui raport sosit din Asia aflăm că gigantul din Cupertino ar putea reveni la un terminal de 4 inch anul viitor.

Acest raport susține faptul că un device cu display de 4 inch ar putea fi lansat în cea de-a doua parte a anului 2015, terminal ce va fi destinat în special publicului feminin și care va fi creat cu scopul de a facilita utilizarea acestuia cu o singură mână.

Cu toate acestea, zvonurile apărute astăzi în presă nu dezvăluie dacă Apple vor crea de la zero un nou astfel de device, sau se va recurge la o metodă similară ca la iPhone 5c, terminal ce a fost practic un iPhone 5 standard îmbrăcat într-o carcasă de plastic colorată. Care ar fi mărimea perfectă pentru un iPhone?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×