HTC One (M7) și One (M8) În edițiile Google Play vor primi astăzi actualizarea la Android 5.0 Lollipop

1.422 ori
<b>HTC One (M7) și One (M8) În edițiile Google Play vor primi astăzi actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>După ce ieri Samsung începea distribuția noii versiuni Android pentru modelul Galaxy S5, iată că acum este rândul celor de la HTC să dea startul primul val de update-uri. Mai precis, compania taiwaneză declară că începând de astăzi,...

După ce ieri Samsung începea distribuția noii versiuni Android pentru modelul Galaxy S5, iată că acum este rândul celor de la HTC să dea startul primul val de update-uri. Mai precis, compania taiwaneză declară că începând de astăzi, device-urile One (M7) și One (M8) în edițiile Google Play vor primi actualizarea la Android Lollipop.

De asemenea aflăm și faptul că modele standard One M8, respectiv One M7 vor primi actualizarea la noua versiune Android abia în februarie 2015, moment în care pachetul software va fi distribuit către utilizatori.

HTC One (M7) și One (M8) În edițiile Google Play vor primi astăzi actualizarea la Android 5.0 Lollipop

Printre noile funcții de care beneficiem prin intermediul lui Android 5.0 Lollipop se numără un nou sistem de notificări în doi pași, o interfață cu iconițe ce adoptă stilul Material Design, cât și noi animații. Pentru ce telefon așteptați în mod special update-ul la Android 5.0 Lollipop?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×