Apple are un debut timid cu iPhone 5 În China, acțiunile și comenzile de componente pentru iPhone scad

889 ori
<b>Apple are un debut timid cu iPhone 5 În China, acțiunile și comenzile de componente pentru iPhone scad</b>Apple tocmai a lansat iPhone 5 în China la finalul acestei săptămâni și deși ne așteptam la un debut de zile mari, ei bine gigantul din Cupertino nu sta așa bine. Analiștii arata că debutul a fost afectat de o furtună și zăpada care au...

Apple tocmai a lansat iPhone 5 în China la finalul acestei săptămâni și deși ne așteptam la un debut de zile mari, ei bine gigantul din Cupertino nu sta așa bine. Analiștii arata că debutul a fost afectat de o furtună și zăpada care au acoperit Beijing-ul. în plus, au fost puse niște restricții la precomenzi pentru a se evita revoltele de stradă.

Pe lângă această lansare fără cifre impresionante, se pare că și acțiunile Apple sunt la cel mai mic nivel din ultimele 10 luni, trazactionandu-se la 511.58 dolari. Analistul USB Steve Milunovich și-a redus estimările pentru rezultatele Apple în perioada următoare și poate că acum ar fi un moment bun să cumpărăm acțiuni, deoarece e posibil ca ele să crească pe viitor. în fine, de la un alt analist, Peter Misek aflăm că Apple a redus comenzile de componente pentru iPhone, din cauza unor probleme de asamblare a terminalului.

Misek subliniază că nu e vorba de cerere, care rămâne mare, ci pur și simplu de faptul că Apple nu poate produce iPhone 5 destul de rapid pentru a ajunge la volumul de vânzare prezis pentru trimestrul 1 din 2013. Așteptați-vă la un boom al acțiunilor Apple de îndată ce apar primele cifre legate de cumpărăturile făcute în perioada sărbătorilor... Deja iPad-urile și iPhone-urile sunt gadgeturile preferate de pe lista lui Moș Crăciun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×