Aplicația Google+ pentru Android este actualizata, primește suport pentru GIF-uri animate, editarea profilului

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.189 ori
<b>Aplicația Google+ pentru Android este actualizata, primește suport pentru GIF-uri animate, editarea profilului</b>După ce ieri aflam că aplicația Facebook pentru Android a primit o actualizare majoră, care implică transformarea sa în aplicație nativă și multe îmbunătățiri, astăzi este rândul lui Google+ pentru un update. Aplicația celor de la Google...

După ce ieri aflam că aplicația Facebook pentru Android a primit o actualizare majoră, care implică transformarea sa în aplicație nativă și multe îmbunătățiri, astăzi este rândul lui Google+ pentru un update. Aplicația celor de la Google pentru socializare suporta acum editarea profilului din mers și posibilitatea de a face backup la 5 GB de fotografii în mărimea lor inițială.

Noul Google+

în plus, acum putem partaja în fluxul principal din Google+ și panorame la 360 de grade Photo Sphere, iar în zona Events putem trimite mesaje anumitor invitați la evenimente și apoi vedea cine a deschis invitațiile. Puteți invita utilizatori prin Google+ sau prin copierea URL-ului unui eveniment într-un email sau fereastra de instant messaging. Există și o îmbunătățire pe partea de Hangout-uri, care nu mai cer atât de multă lățime de bandă și chiar și cei cu conexiuni inferioare se pot conecta, în limita de 150 kb lățime de bandă.

Google+ pentru Android vine și cu funcția Communities, care permite gruparea utilizatorilor cu interese comune în astfel de comunități, fie ele private sau publice. în aceste grupuri veți partaja linkuri, veți porni hangout-uri și plănui evenimente. Nouă aplicație oferă și suport pentru GIF-uri animate, emoticonuri și chiar integrare Google Now pentru a trimite urări de "la mulți ani" celor dragi. Nouă aplicație Google+ e disponibilă aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×