Apple brevetează un nou stylus?! Steve Jobs s-ar răsuci În mormânt!

1.038 ori
<b>Apple brevetează un nou stylus?! Steve Jobs s-ar răsuci În mormânt!</b>Steve Jobs a fost una dintre persoanele care s-a opus cel mai mult ideii de stylus și de tablete mari, grele și incomode. Dacă a doua problemă a rezolvat-o cu iPad, prima se pare că nu prea, deoarece Samsung Galaxy Note are succes chiar și cu...

Steve Jobs a fost una dintre persoanele care s-a opus cel mai mult ideii de stylus și de tablete mari, grele și incomode. Dacă a doua problemă a rezolvat-o cu iPad, prima se pare că nu prea, deoarece Samsung Galaxy Note are succes chiar și cu stylus, iar acum se pare că până și Apple ar încerca să lanseze un astfel de accesoriu, dar ca de obicei cu ceva diferit față de concurență.

Printre numeroasele brevete Apple au fost descoperite și mențiuni ale unui stylus optic si ale unuia cu feedback haptic. în cazul în care vă întrebați, un stylus optic este un accesoriu folosit pentru input, care are o cameră în vârf, iar atunci când mișcați acest pen pe ecranul touch, camera detectează anumiți pixeli special formatați. Stylusul cu feedback haptic vine cu un actuator încorporat și un receiver wireless cu rază scurtă de acțiune. Stylusul primește prin acesta comenzi care declanșează vibrații folosind mici transmițătoare wireless încorporate în marginea iPad-ului.

Ambele accesorii sunt doar proiecte in lucru ale echipei de cercetare de la Apple, deci nu avem nimic concret. Ce e cert e că Galaxy Note are succes, S Pen evoluează, Galaxy Note 10.1 duce ideea mai departe, iar stylusul headset Bluetooth al lui ASUS PadFone e o idee fantastică. De ce nu ar putea și Apple să creeze ceva similar?

Apple brevetează un nou stylus?! Steve Jobs s-ar răsuci În mormânt!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×