Apple cere brevetul pentru ochelari Retina Display, produs rival pentru Google Glasses?

1.600 ori
<b>Apple cere brevetul pentru ochelari Retina Display, produs rival pentru Google Glasses?</b>Ideea de ochelari tech SF exista înainte de Google Glasses, dar gigantul motoarelor de căutare a fost primul care a dat o formă acestui concept. Se pare că și Apple lucra la o pereche de ochelari de acest gen încă din 2006 și încă încearcă să...

Ideea de ochelari tech SF exista înainte de Google Glasses, dar gigantul motoarelor de căutare a fost primul care a dat o formă acestui concept. Se pare că și Apple lucra la o pereche de ochelari de acest gen încă din 2006 și încă încearcă să obțină brevete pentru ei. Era vorba cu 6 ani în urma despre "ochelari video" care acum au asociat și un brevet ce implică și tehnologia Retina Display.

La începutul acestei luni compania din Cupertino a primit un al doilea brevet pentru acest proiect, iar acum Apple a aplicat pentru o nouă metodă de a oferi imagini la calitate Retina pe ochelarii săi folosind o singură lentilă. Designul arata cel puțin bizar în schița de mai sus, dar e probabil doar un prototip în acest moment. în vreme ce ochelarii Google sunt destul de eleganți și nu ies în evidență la modul extrem, cu o astfel de mașinărie pe cap sigur veți fi observați pe stradă.

Deocamdată Apple încearcă să protejeze conceptul din spatele ideii sale și caută o metodă ideală de a oferi imagini Retina pe lentila folosită de ochelari. Cererea pentru brevetare a fost depusă pe 20 ianuarie 2011, iar invenția îi aparține lui Edward Craig Hyatt, care a oferit-o celor de la Apple. O singură întrebare am aici: cum rămâne cu celelalt ochi? Nu este perechea de ochelari stereo ca să zic așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×