Apple cere brevetul pentru ochelari Retina Display, produs rival pentru Google Glasses?

1.581 ori
<b>Apple cere brevetul pentru ochelari Retina Display, produs rival pentru Google Glasses?</b>Ideea de ochelari tech SF exista înainte de Google Glasses, dar gigantul motoarelor de căutare a fost primul care a dat o formă acestui concept. Se pare că și Apple lucra la o pereche de ochelari de acest gen încă din 2006 și încă încearcă să...

Ideea de ochelari tech SF exista înainte de Google Glasses, dar gigantul motoarelor de căutare a fost primul care a dat o formă acestui concept. Se pare că și Apple lucra la o pereche de ochelari de acest gen încă din 2006 și încă încearcă să obțină brevete pentru ei. Era vorba cu 6 ani în urma despre "ochelari video" care acum au asociat și un brevet ce implică și tehnologia Retina Display.

La începutul acestei luni compania din Cupertino a primit un al doilea brevet pentru acest proiect, iar acum Apple a aplicat pentru o nouă metodă de a oferi imagini la calitate Retina pe ochelarii săi folosind o singură lentilă. Designul arata cel puțin bizar în schița de mai sus, dar e probabil doar un prototip în acest moment. în vreme ce ochelarii Google sunt destul de eleganți și nu ies în evidență la modul extrem, cu o astfel de mașinărie pe cap sigur veți fi observați pe stradă.

Deocamdată Apple încearcă să protejeze conceptul din spatele ideii sale și caută o metodă ideală de a oferi imagini Retina pe lentila folosită de ochelari. Cererea pentru brevetare a fost depusă pe 20 ianuarie 2011, iar invenția îi aparține lui Edward Craig Hyatt, care a oferit-o celor de la Apple. O singură întrebare am aici: cum rămâne cu celelalt ochi? Nu este perechea de ochelari stereo ca să zic așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×