Aplicații Android pentru Olimpiada 2012 de la Londra - 2012 Team USA Road to London și London 2012 Results (Video review)

1.233 ori
<b>Aplicații Android pentru Olimpiada 2012 de la Londra - 2012 Team USA Road to London și London 2012 Results (Video review)</b>începe Olimpiada de la Londra Ediția 2012 și evident că există și aplicații Android asociate acestui eveniment. Printre ele se număra atât 2012 Team USA Road to London, cât și London 2012 Results prezentată la finalul recenziei video de mai...

începe Olimpiada de la Londra Ediția 2012 și evident că există și aplicații Android asociate acestui eveniment. Printre ele se număra atât 2012 Team USA Road to London, cât și London 2012 Results prezentată la finalul recenziei video de mai jos.

Aplicația 2012 Team USA Road to London este gratuită și e axată strict pe echipa olimpică a Statelor Unite. Ea include profiluri pentru toți sportivii, detalii despre competițiile paralimpice și sportivii înscriși, plus o listă de știri și un program al probelor de la Olimpiade. Conturile de Twitter ale atleților sunt integrate în aplicație, astfel că puteți să le vedeți postările oricând de-a lungul navigării voastre. Aplicația este intuitivă și bine organizată, foarte aerisita, dar se încarcă foarte greu în unele momente.

Cealaltă aplicație este una axată pe mobile, după cum se vede din orientarea sa portrait. Softul se numește simplu Olympics, are o numărătoare până la debutul Olimpiadei în partea superioară a ecranului și o listă cu probe olimpice, fie că e vorba de fotbal, box, scrimă, înot sau multe altele. Există și o listă cu medalii și o zonă știați Că în această aplicație. Găsiți aici in Play Store 2012 Team USA Road to London și aici găsiți o altă aplicație interesantă, care vă va oferi rezultatele competițiilor de la Olimpiadă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×