Apple comanda un număr uriaș de modele iPhone 6; Varianta de 5.5 inch din nou amânată

961 ori
<b>Apple comanda un număr uriaș de modele iPhone 6; Varianta de 5.5 inch din nou amânată</b>Până acum am asistat la numeroase zvonuri că phabletul iPhone 6 de 5.5 inch ar fi amânat până în 2015 sau finalul lui 2014, pentru ca ele să fie dezmințite rapid de alte surse. Azi revine în actualitate teoria cu amânarea, dar avem și...

Până acum am asistat la numeroase zvonuri că phabletul iPhone 6 de 5.5 inch ar fi amânat până în 2015 sau finalul lui 2014, pentru ca ele să fie dezmințite rapid de alte surse. Azi revine în actualitate teoria cu amânarea, dar avem și informații despre comenzile Apple pentru noile handseturi.

Apple ar fi cerut partenerilor săi hardware să producă un număr record de unități iPhone 6, undeva pe la 70-80 de milioane de unități pentru sezonul sărbătorilor. Informația vine de la The Wall Street Journal și dăm crezare acestei surse. Ce e interesant e că furnizorii nu produc ambele modele iPhone 6 în același timp. Apple se așteaptă să vândă mai multe modele iPhone decât a făcut-o vreodată în următoarele luni.

Se pare totuși că nouă tehnologie folosită pe iPhone 6, în special pe modelul de 5.5 inch pune piedici în calea lansării la timp a terminalului. O problemă e faptul că producția phabletului e complicată și mai ales integrarea tehnologiei in cell oferă dificultăți. E vorba despre integrarea senzorilor touch în ecranul LCD, nemaifiind nevoie de un panou touch separat. Recent am aflat că sunt probleme și cu utilizarea sticlei de safir pentru modelul mai mare de iPhone, dar și cu carcasa sa metalică.

WSJ încheie materialul său afirmând, că Foxconn și Pegatron vor începe producția lui iPhone 6 de 4.7 inch luna viitoare, în vreme ce Hon Hai va produce modelul de 5.5 inch din septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×