Apple completează o aplicație de brevet în care ni se prezintă interfața camerei foto duale de pe iPhone 7

992 ori
<b>Apple completează o aplicație de brevet în care ni se prezintă interfața camerei foto duale de pe iPhone 7</b>Din c&acirc;te se pare, camerele foto duale ajung &icirc;n main-stream anul acesta &icirc;n ceea ce privește smartphone-urile. Astfel, după lansarea lui LG G5 cu un asemenea sistem la pachet, urmează r&acirc;ndul lui Huawei P9, iar mai apoi a celor de...

Din câte se pare, camerele foto duale ajung în main-stream anul acesta în ceea ce privește smartphone-urile. Astfel, după lansarea lui LG G5 cu un asemenea sistem la pachet, urmează rândul lui Huawei P9, iar mai apoi a celor de la Apple să ne aducă un senzor dual pe viitorul flagship iPhone 7.

Astăzi aflăm că gigantul din Cupertino tocmai ce a completat o aplicație de brevet, una în care ni se prezintă totodată și interfața aplicației de cameră foto de pe noul iPhone. Spre deosebire de LG ce folosește senzorul secundar pentru realizarea de fotografii ultra-wide, Apple abordează o altă idee.

Mai precis, iPhone 7 se va folosi de senzorul foto secundar pentru realizarea de fotografii sau materiale video cu zoom, fiind vorba de lentile telephoto aici. Datorită acestor lentile cu distanță focală mai mare, fotografiile realizate nu vor suferi pierderi în ceea ce privește calitatea cum se întâmplă în cazul zoom-ului software obișnuit.

Din imaginea inclusă în aplicația de brevet, vedem și modalitatea de afișare a conținutului capturat de acest sistem foto dual. Aparent, vom putea utiliza ambele camere separat, unul dintre senzori pentru filmarea unui eveniment, iar cel de-al doilea pentru fotografierea sau filmarea în slow-motion.

Cu o explicație mai detaliată a acestui sistem, vin cei de la MacRumors ce ne prezintă un video foarte interesant pe care îl puteți vedea mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×