Apple va transmite live evenimentul Keynote WWDC 2018 pe data de 4 iunie

906 ori
<b>Apple va transmite live evenimentul Keynote WWDC 2018 pe data de 4 iunie</b>Următoarea mare conferință a dezvoltatorilor Apple este programată pentru perioada 4 - 8 iunie și ca în cadrul oricărui show de acest tip vom avea parte de un eveniment Keynote în prima zi. Acesta ne va aduce un preview pentru toate noutățile

Acum că Microsoft Build 2018 și Google I/O 2018 s-au terminat, este momentul să ne îndreptăm atenția către următoarea mare conferință a dezvoltatorilor, cea organizată de către Apple în perioada 4 - 8 iunie și cunoscută sub denumirea WWDC. Show-ul va începe pe data de 4 iunie atunci când firma din Cupertino urmează a prezenta în cadrul unui eveniment Keynote principalele noutăți software.

După cum era de așteptat, evenimentul va fi transmis live - confirmarea sosind chiar astăzi din partea celor de la Apple. Nu există încă detalii despre ora la care va începe show-ul, dar din experiența anilor trecuți știm că este nevoie de un dispozitiv iOS sau macOS pentru a urmări stream-ul, sau de un PC cu Windows 10 pe care este instalat browser-ul Microsoft Edge.

În cadrul acestui keynote vom descoperi noutățile din zona software legate de iOS 12, dar și de noul Siri actualizat despre care aflam chiar ieri că va primi o nouă voce. Vor exista și câteva lansări de hardware, precum cea a noului speaker cu Siri la bord ce va costa 199 dolari, sau de ce nu chiar a succesorului lui iPhone SE!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×