Xiaomi Mi 8 va avea și o variantă cu spate transparent; Ni se prezintă într-un clip hands-on

2.248 ori
<b>Xiaomi Mi 8 va avea și o variantă cu spate transparent; Ni se prezintă într-un clip hands-on</b>Un detaliu pe care l-am aflat ieri este acela că Xiaomi Mi 8 are programată o lansare pe data de 31 mai, zi în care vom face cunoștiință și cu alte produse precum Mi Band 3. Tot aici este așteptată și prezentarea lui ROM-ului custom MIUI 10

Și azi continuă scăpările pentru Xiaomi Mi 8, terminal despre care am aflat chiar ieri faptul că se va lansa oficial pe data de 31 mai în cadrul unui eveniment grandios în China. Tot atunci este așteptat și debutul brățării fitness Mi Band 3, dar și a lui MIUI 10 după cum suntem informați astăzi. Ce contează totuși mai mult este clipul video hands-on de mai jos care ne prezintă noul flagship asiatic în detaliu.

Xiaomi MIUI 10

Materialul video are doar 9 secundar, dar cu toate acestea reușim să observăm principalele elemente de design, de la camera duală din spate ce amintește de iPhone X și până la decupajul generos din partea frontală ce va găzdui un sistem de autentificare facială 3D similară lui Face ID.

Ca dimensiuni telefonul pare foarte apropiat de iPhone X și un detaliu interesant este că avem în față varianta cu spate transparent, idee pe care chiar cei de la HTC au readus-o astăzi în piață prin lansarea lui HTC U12+. Totuși în cazul lui Xiaomi Mi 8 nivelul de opacitate este dus la un nou nivel, fiind permisă chiar și observarea procesorului Qualcomm de la interior.

Vom primi și 6 sau 8 GB RAM în funcție de varianta aleasă, baterie cu suport pentru încărcare wireless și încărcare rapidă și un ecran de 6 inch cu rezoluție FHD+. Aparent, modelul cu 6 GB RAM va avea un preț de doar 440 dolari în China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×