Apple da din nou in judecata HTC pentru incalcarea unor patente

Autor:  | Publicat în:  Apple 899 ori
<b>Apple da din nou in judecata HTC pentru incalcarea unor patente</b>De parca Apple nu ar fi avut destule dispute legale in ultimele luni, compania din Cupertino a intentat un nou proces celor de la HTC cu cateva zile in urma. Este vorba inca o data de incalcarea unor patente, de aceasta data 2 in plus fata de ultima...

De parca Apple nu ar fi avut destule dispute legale in ultimele luni, compania din Cupertino a intentat un nou proces celor de la HTC cu cateva zile in urma. Este vorba inca o data de incalcarea unor patente, de aceasta data 2 in plus fata de ultima actiune legala.

Este vorba de patentele 6,282,646 si 7,380,116, ambele sub titulatura "Sisteme pentru adaptarea in timp real la schimbarile in configurarea display-ului". Ele au fost acordate celor de la Apple in 2001, respectiv 2008, iar actiunea legala mai mentioneaza inca 2 patente, care vor fi incluse impreuna cu restul de 20 in dosarul Apple versus HTC.

Nici producatorul lui iPhone, nici HTC nu au comentat inca pe seama acestui nou capitol al duelului legal, dar suntem siguri ca firma taiwaneza pregateste deja propriul proces impotriva companiei lui Steve Jobs.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×