Huawei dă din nou în judecată Samsung, tot pe baza unor brevete, dar de această dată în China

Autor:  | Publicat în:  Huawei  Samsung 929 ori
<b>Huawei dă din nou în judecată Samsung, tot pe baza unor brevete, dar de această dată în China</b>Aflăm astăzi că Huawei a deschis un alt proces contra celor de la Samsung, și asta pe seama încălcării unor brevete de conectivitate 4G. De această dată însă, procesul se desfășoară în China, iar pentru moment nu există prea multe informații legate de

Continuă duelul legal dintre Huawei şi Samsung, cel ce începea în primăvară şi era detaliat luna trecută că o mare mutare strategică Huawei. De această dată acţiunea legală e înaintată în China, în vreme ce în mai, chinezii atacau pe frontul american, în San Francisco.

Huawei afirmă că Samsung îi încalcă brevetele şi de această dată procesul se desfăşoară în China. Tribunalul a acceptat cazul, dar nu a oferit detalii despre proprietăţile intelectuale implicate. Cazul din mai avea legătură cu utilizarea tehnologiilor 4G fără licenţă pe terminalele Samsung, dar şi aspecte legate de sistemul de operare şi interfaţă.

Aceste brevete legate de conectivitate sunt vitale şi asta o ştie cel mai bine Xiaomi, care a avut telefoanele blocate la vânzare în India anul trecut, după ce Ericsson a depus o plângere legată de brevete telecom. Pentru că suntem în pragul epocii 5G, Huawei pare să mulgă cât mai poate brevetele 4G, ştiind că lucrurile se vor complica la viitorul tip de conectivitate, unde stâlpii şi fundamentul tehnologiei vor fi puşi de giganţi din Coreea de Sud, de către Nokia Networks/Alcatel-Lucent şi Ericsson.

Nu trebuie totuşi să neglijăm faptul că Huawei a fost compania cu cele mai multe brevete înregistrate în ultimii ani.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×