Apple deține 8.8% din piața de telefonie mobilă, partea leului din profituri: 73%

860 ori
<b>Apple deține 8.8% din piața de telefonie mobilă, partea leului din profituri: 73%</b>Apple a reușit nu doar performanta să aibă un prim trimestru fantastic în acest an, asta în vreme ce rivalii săi înregistrează pierderi pe bandă rulantă, ci și să obțină un profit uriaș din telefoanele vândute. în acest moment, compania...

Apple a reușit nu doar performanta să aibă un prim trimestru fantastic în acest an, asta în vreme ce rivalii săi înregistrează pierderi pe bandă rulantă, ci și să obțină un profit uriaș din telefoanele vândute. în acest moment, compania din Cupertino are o cotă de piață de 8.8% și 73% din profiturile întregii piețe telecom.

Trebuie să știți că gigantul american a obținut profit de 11.6 miliarde de dolari în ultimul trimestru, după vânzări de 39.2 miliarde. Samsung a reușit să atingă recordul de profit de 4.5 miliarde în același trimestru, asta ca să aveți o perspectivă asupra performanțelor Apple. E interesant faptul că Samsung și Apple au generat aproape tot profitul industriei mobile în ultimul trimestru și 74% din venituri. Din cifrele menționate mai sus pentru profitul trimestrial Apple, 80% din profit a fost generat de către iPhone.

în vreme ce Apple și Samsung bat recorduri după recorduri, pe lista învinșilor îi găsim pe Sony, Nokia, Motorola, LG și RIM toți cu pierderi de sute de milioane de dolari, în vreme ce HTC de abia s-a menținut pe linia de plutire. Cât timp va mai dura această rețetă de succes pentru Apple și rivalii de la Samsung? și când oare se va transforma duelul într-o bătălie în 3, eventual cu Nokia drept rival?

 Apple deține 8.8% din piața de telefonie mobilă, partea leului din profituri: 73%

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×