Telefon Nokia surprins rulând Windows Phone 8? Viitorul e aici!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.541 ori
<b>Telefon Nokia surprins rulând Windows Phone 8? Viitorul e aici!</b>Cu o săptămână în urmă un site specializat pe articole despre Windows Phone informa că a avut printre vizitatori persoane care intrau de pe modele Lumia cu Windows Phone 8 la bord. Astăzi avem noi dovezi cu privire la astfel de terminale. Se pare...

Cu o săptămână în urmă un site specializat pe articole despre Windows Phone informa că a avut printre vizitatori persoane care intrau de pe modele Lumia cu Windows Phone 8 la bord. Astăzi avem noi dovezi cu privire la astfel de terminale. Se pare că imaginea de mai jos ar reprezenta un model Nokia cu WP8 .

Avem aici un Nokia Lumia 900 care rulează o variantă în curs de dezvoltare a noului Windows Phone. Dacă nu aveți încredere în această scăpare și nu vi se pare autentică, ei bine și noi avem oarece îndoieli cu privire la veridicitatea sa. Ce mi se pare dubios e lipsa din fotografii a marginii din stânga a telefonului, lipsa de camera frontală de pe acest model și a logo-urilor care ar fi trebuit să fie prezente. în plus, unde sunt butoanele capacitive Windows Phone?

E posibil ca toate cele enumerate mai sus să fi fost editate de sursa scăpării pentru a evita problemele cu Nokia sau Microsoft, care ar fi putut identifica făptașul astfel. Ce intrigă de fapt aici este mențiunea Apollo v3.7 de pe ecran, un nume bizar de versiune Windows Phone, pentru standardele Microsoft. în cele din urmă, ultimul argument pentru a demonstra că fotografia poate fi un fals este că unghiul ecranului pare puțin diferit de restul corpului telefonului. în fine, suntem la doar o lună și jumătate de evenimentul Microsoft care ne-ar putea dezvălui Windows Phone 8, deci până atunci mai avem multe scăpări de acest gen de analizat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×