Apple obține venituri de 62.9 miliarde de dolari în trimestrul 4; Creștere spectaculoasă de 20% la acest capitol

1.096 ori
<b>Apple obține venituri de 62.9 miliarde de dolari în trimestrul 4; Creștere spectaculoasă de 20% la acest capitol</b>Astăzi și cei de la Apple au publicat rezultatele financiare din ultimul trimestru, o perioadă de 3 luni în care gigantul din Cupertino a realizat un profit generos. Aflăm că deși vânzările de iPhone-uri și iPad-uri au rămas la același nivel

La doar câteva zile de la evenimentul organizat în New York unde a lansat noi tablete iPad, iată că Apple își face timp pentru a publica rezultatele financiare din al 4-lea trimestru fiscal al companiei din 2018. În această perioadă de 3 luni compania din Cupertino a ajuns la venituri record, obținând 62.9 miliarde de dolari - cifră ce reprezintă o creștere cu 20% comparativ cu veniturile din aceeași perioadă a anului trecut.

Apple

Suntem informați că departamentul Servicii a celor de la Apple a înregistrat o creștere spectaculoasă de la an la an, obținând în acest trimestru 10 miliarde în venituri (creștere cu 25% față de anul trecut). Venitul net a fost de 14.12 miliarde de dolari, cu 32% mai mare decât suma obținută din trimestrul 4 al anului 2017.

Din tabelul de mai sus descoperim că Apple a vândut aproximativ 47 milioane de terminale iPhone în trimestrul 4, cu aproximativ 6 milioane mai multe decât trimestrul anterior. Veniturile înregistrate din acest segment au fost de 37 miliarde de dolari, în vreme ce zona de computere Mac a adus venituri de 7.41 miliarde de dolari.

Cele 9.7 milioane de iPad-uri vândute au adus 4 miliarde de dolari în venituri, iar categoria Altele (AirPod, Apple Watch, Apple TV) a înregistrat venituri de 4.2 miliarde dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×