Apple obține venituri de 62.9 miliarde de dolari în trimestrul 4; Creștere spectaculoasă de 20% la acest capitol

1.016 ori
<b>Apple obține venituri de 62.9 miliarde de dolari în trimestrul 4; Creștere spectaculoasă de 20% la acest capitol</b>Astăzi și cei de la Apple au publicat rezultatele financiare din ultimul trimestru, o perioadă de 3 luni în care gigantul din Cupertino a realizat un profit generos. Aflăm că deși vânzările de iPhone-uri și iPad-uri au rămas la același nivel

La doar câteva zile de la evenimentul organizat în New York unde a lansat noi tablete iPad, iată că Apple își face timp pentru a publica rezultatele financiare din al 4-lea trimestru fiscal al companiei din 2018. În această perioadă de 3 luni compania din Cupertino a ajuns la venituri record, obținând 62.9 miliarde de dolari - cifră ce reprezintă o creștere cu 20% comparativ cu veniturile din aceeași perioadă a anului trecut.

Apple

Suntem informați că departamentul Servicii a celor de la Apple a înregistrat o creștere spectaculoasă de la an la an, obținând în acest trimestru 10 miliarde în venituri (creștere cu 25% față de anul trecut). Venitul net a fost de 14.12 miliarde de dolari, cu 32% mai mare decât suma obținută din trimestrul 4 al anului 2017.

Din tabelul de mai sus descoperim că Apple a vândut aproximativ 47 milioane de terminale iPhone în trimestrul 4, cu aproximativ 6 milioane mai multe decât trimestrul anterior. Veniturile înregistrate din acest segment au fost de 37 miliarde de dolari, în vreme ce zona de computere Mac a adus venituri de 7.41 miliarde de dolari.

Cele 9.7 milioane de iPad-uri vândute au adus 4 miliarde de dolari în venituri, iar categoria Altele (AirPod, Apple Watch, Apple TV) a înregistrat venituri de 4.2 miliarde dolari. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×