Oppo brevetează un smartphone ce are camera selfie integrată sub display

768 ori
<b>Oppo brevetează un smartphone ce are camera selfie integrată sub display</b>În ultima săptămână cei de la Oppo au brevetat un nou smartphone, unul ce are camera selfie integrată sub display, o idee despre care am mai auzit detalii în ultima vreme. Brevetul aprobat recent descrie un smartphone interesant care

Oppo a brevetat în ultima săptămâna un nou tip de smartphone, unul care integrează camera sub panoul de display. Și cititorul de amprente se află în aceeași poziție. Avem detalii mai jos.

Compania chineză a depus acest brevet la WIPO (World Intellectual Property Office), el fiind publicat pe 1 noiembrie. Oppo se bazează aici pe un ecran cu un strat din polimer flexibil și o zonă sub display cu frecvență redusă de afișaj. Acea porțiune cu refresh rate redus permite integrarea unei camere acolo. Dacă ecranul are refresh prea des, obiectivul camerei ar avea probleme.

În zona superioară a ecranului se va afla cel puțin o singură cameră, un senzor optic și un receiver. Diferite brevete prezintă o cameră selfie dublă chiar. Orificiul pentru cameră este pe toată lățimea ecranului, permițând o adâncime de captură excelentă. În anumite variante telefonul Oppo apare cu un breton, dar în majoritatea porțiunilor de brevet apare un smartphone full screen fără breton.

Zona de sus a ecranului poate afișa iconuri shortcut, care permit să faceți trecerea între aplicații. Cum Oppo, Vivo și OnePlus sunt înrudite, e posibil că această tehnologie să ajungă la toate companiile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×