Apple e dată în judecată de o femeie pentru bretonul telefoanelor sale

1.879 ori
<b>Apple e dată în judecată de o femeie pentru bretonul telefoanelor sale</b>Apple a fost dată în judecată de numeroase companii, firme şi entităţi, uneori pe motive ridicole, alteori pe teme întemeiate. Azi aflăm că mai nou Apple a fost dată în judecată de către o femeie, iar motivul este... bretonul de pe

Apple a fost dată în judecată de numeroase companii, firme şi entităţi, uneori pe motive ridicole, alteori pe teme întemeiate. Azi aflăm că mai nou Apple a fost dată în judecată de către o femeie, iar motivul este... bretonul de pe telefoanele sale. Noul proces a fost intentat la tribunalul districtual din California de către Courtney Davis.

iPhone

Domnişoara sau doamna consideră că a fost indusă în eroare de către imaginile de marketing folosite de Apple pentru a promova iPhone XS şi XS Max. Ea credea privind acele imagini că iPhone XS-ul comandat nu avea să vină cu un breton. În documentele procesului e menţionat faptul că bretonul e greu de văzut pe un fundal negru.

Ce e drept dacă te uiţi pe toate posterele şi imaginile promoţionale, inclusiv cele de pe site-ul Apple nu prea vezi bretonul. Totuşi trebuie să locuieşti într-o peşteră să nu fi auzit de conceptul de "notch" sau "breton" până acum. În proces mai sunt menţionate şi alte aspecte, precum faptul că Apple a supraestimat numărul de pixeli de pe ecran, din cauza colțurilor rotunjite.

iPhone

Acuzatoarea menţionează şi că sloganul Apple "It's all screen" a indus-o în eroare şi că e fals. Se plânge şi că toate wallpaper-urile sunt gândite de aşa natură să ascundă bretonul şi acuzarea menţionează că rezoluţia lui iPhone X este mincinoasă. Pe hârtie avem 2436 x 1125 de pixeli, dar cu bretonul şi colţurile rotunjite avem în jur de 120 de pixeli verticali pierduţi faţă de rezoluţia promisă.

Nu uită nici de diagonală, care nu e 5.8 inch aşa cum se promite, ci 5.6875 inch în realitate. Fiecare colţ taie din diagonală cu 1/16 inch. iPhone X este de asemenea promovat drept având o rezoluţie mai ridicată decât iPhone 8 Plus, ceea ce nu e real la nivel de sub pixel, pentru că pixelii OLED sunt "falşi" şi au doar 2 sub pixeli, faţă de 3 câţi are iPhone 8 Plus pe al său LCD.

Asfel iPhone X are 5.481.000 sub pixeli, iar iPhone 8 Plus are 6.220.800 pixeli. Sincer sunt câteva puncte foarte valide în acest proces, dar în afară de o amendă pentru reclamă falsă şi un asterisc jos pe pagina de produs nu vom vedea prea multe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×