Apple e dată în judecată de o femeie pentru bretonul telefoanelor sale

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.716 ori
<b>Apple e dată în judecată de o femeie pentru bretonul telefoanelor sale</b>Apple a fost dată în judecată de numeroase companii, firme şi entităţi, uneori pe motive ridicole, alteori pe teme întemeiate. Azi aflăm că mai nou Apple a fost dată în judecată de către o femeie, iar motivul este... bretonul de pe

Apple a fost dată în judecată de numeroase companii, firme şi entităţi, uneori pe motive ridicole, alteori pe teme întemeiate. Azi aflăm că mai nou Apple a fost dată în judecată de către o femeie, iar motivul este... bretonul de pe telefoanele sale. Noul proces a fost intentat la tribunalul districtual din California de către Courtney Davis.

iPhone

Domnişoara sau doamna consideră că a fost indusă în eroare de către imaginile de marketing folosite de Apple pentru a promova iPhone XS şi XS Max. Ea credea privind acele imagini că iPhone XS-ul comandat nu avea să vină cu un breton. În documentele procesului e menţionat faptul că bretonul e greu de văzut pe un fundal negru.

Ce e drept dacă te uiţi pe toate posterele şi imaginile promoţionale, inclusiv cele de pe site-ul Apple nu prea vezi bretonul. Totuşi trebuie să locuieşti într-o peşteră să nu fi auzit de conceptul de "notch" sau "breton" până acum. În proces mai sunt menţionate şi alte aspecte, precum faptul că Apple a supraestimat numărul de pixeli de pe ecran, din cauza colțurilor rotunjite.

iPhone

Acuzatoarea menţionează şi că sloganul Apple "It's all screen" a indus-o în eroare şi că e fals. Se plânge şi că toate wallpaper-urile sunt gândite de aşa natură să ascundă bretonul şi acuzarea menţionează că rezoluţia lui iPhone X este mincinoasă. Pe hârtie avem 2436 x 1125 de pixeli, dar cu bretonul şi colţurile rotunjite avem în jur de 120 de pixeli verticali pierduţi faţă de rezoluţia promisă.

Nu uită nici de diagonală, care nu e 5.8 inch aşa cum se promite, ci 5.6875 inch în realitate. Fiecare colţ taie din diagonală cu 1/16 inch. iPhone X este de asemenea promovat drept având o rezoluţie mai ridicată decât iPhone 8 Plus, ceea ce nu e real la nivel de sub pixel, pentru că pixelii OLED sunt "falşi" şi au doar 2 sub pixeli, faţă de 3 câţi are iPhone 8 Plus pe al său LCD.

Asfel iPhone X are 5.481.000 sub pixeli, iar iPhone 8 Plus are 6.220.800 pixeli. Sincer sunt câteva puncte foarte valide în acest proces, dar în afară de o amendă pentru reclamă falsă şi un asterisc jos pe pagina de produs nu vom vedea prea multe.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×