Apple folosește energia solară la maxim În Carolina de Nord

1.144 ori
<b>Apple folosește energia solară la maxim În Carolina de Nord</b>Presupun că vă mai amintiți de Steve Jobs și momentul în care în fața oficialilor din Cupertino le vorbea despre proiectul său de a crea un sediu nou pentru Apple centrat și pe partea eco, de respectare a mediului înconjurător și pentru...

Presupun că vă mai amintiți de Steve Jobs și momentul în care în fața oficialilor din Cupertino le vorbea despre proiectul său de a crea un sediu nou pentru Apple centrat și pe partea eco, de respectare a mediului înconjurător și pentru utilizarea intensivă a energiilor regenerabile precum energia solară.

Apple a updatat zilele trecute site-ul său cu informații privind data center-ul folosit pentru serviciile de iCloud și Siri din Maiden, Carolina de Nord. A primit un certificat LEED Platinum din partea U.S. Green Building Council. Este și singura construcție care a primit acest certificat ce atestă folosirea energiei de tip regenerabil, energia solară.

Au în plan să facă un fel de fermă solară, unică prin dimensiunile sale în SUA. Cele 100 de miliarde dolari din stocul Apple vor fi investite într-o mică măsură și în această facilitate. Trebuie să recunoaștem că este o idee bună care beneficiază și de priză la public, atent la partea eco a unui brand de asemenea dimensiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×