Apple fură... și se jura că nu fură; Licențiază designul de ceas de la Căile Ferate Elvețiene

1.851 ori
<b>Apple fură... și se jura că nu fură; Licențiază designul de ceas de la Căile Ferate Elvețiene</b>Apple e acea companie din SUA celebra atât pentru iPhone și iPad, cât și pentru secretomanie și procesomanie. Paranoia că designurile sale îi sunt furate de Samsung pare acum ipocrizie curată, mai ales când aflăm că Apple a furat fără jenă...

Apple e acea companie din SUA celebra atât pentru iPhone și iPad, cât și pentru secretomanie și procesomanie. Paranoia că designurile sale îi sunt furate de Samsung pare acum ipocrizie curată, mai ales când aflăm că Apple a furat fără jenă designul de aplicație ceas din iOS 6.0 de la Căile Ferate Elvețiene, iar acum plătește licența pentru acest design, fortată de imprejurări.

Cu ceva timp în urma compania din Cupertino fusese acuzată că a folosit un design de ceas al cărui copyright era deținut de Swiss Railways. Deși Apple a negat tot, se pare că a folosit produsul intelectual fără acordul păgubitului, iar acum când au fost prinși cu furtul trebuie să plătească pentru licență. Termenii înțelegerii dintre Apple și Căile Ferate Elvețiene nu sunt cunoscuți, procedeu clasic pentru Apple, atunci când pierde ceva: ascundem cifrele sub covor.

Totuși rețineți că Apple are 100 de miliarde de dolari cash gata oricând să cumpere avocați sau licențe după pofta inimii, deci înțelegerea cu Swiss Railways nu a fost o problemă. Voi ce părere aveți? Trebuie că Apple să fie lăsată să scape așa de ușor de această dată, sau se cere o sancțiune?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×