LG Optimus G are parte de un clip promoțional ieșit din comun (Video)

1.474 ori
<b>LG Optimus G are parte de un clip promoțional ieșit din comun (Video)</b>LG își dă silința când vine vorba de clipuri promoționale, asta e sigur, iar cea mai bună dovadă este noul clip al lui LG Optimus G. Anunțat oficial de curând, acest frate mai mare al lui LG Nexus 4 vine cu același procesor, RAM și design ca...

LG își dă silința când vine vorba de clipuri promoționale, asta e sigur, iar cea mai bună dovadă este noul clip al lui LG Optimus G. Anunțat oficial de curând, acest frate mai mare al lui LG Nexus 4 vine cu același procesor, RAM și design ca și telefonul Nexus, dar are o cameră mai bună, de 13 megapixeli.

Clipul pe care îl vedeți mai jos prezintă și funcții software unice ale telefonului, precum QSlide, plus funcția LiveShot a camerei și cea Time Catch Shot. Spunem că acest clip este inedit, deoarece LG implica o serie de dansatori și arte marțiale în acest clip, de dragul exemplificării fluidității terminalului său. E plăcut să vedem în sfârșit și altceva decât o familie fericită care folosește o tabletă sau un telefon, deja un clișeu în rândul reclamelor de acest gen.

Amuzant că e Optimus G nu apare prea mult în clip, el fiind mai degrabă artistic decât ancorat în realitate. Smartphone-ul vine cu un procesor Qualcomm Snadpragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și un display True HD IPS+ de 4.7 inch, cu o rezoluție de 1280 x 768 pixeli. Așteptăm cu nerăbdare lansarea să și în România, probabil pe undeva prin noiembrie/decembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×