Apple Îl cooptează pe expertul În tehnologie Pureview de la Nokia

Autor:  | Publicat în:  Apple 858 ori
<b>Apple Îl cooptează pe expertul În tehnologie Pureview de la Nokia</b>Apple l-a angajat pe Ari Partinen, expert Pureview de la Nokia, în încercarea de a îmbunătăți performanțele camerelor sale. Partinen a făcut parte din echipa Nokia încă de pe vremea lui Symbian și a lui Nokia N8. El își va începe colaborarea...

Apple l-a angajat pe Ari Partinen, expert Pureview de la Nokia, în încercarea de a îmbunătăți performanțele camerelor sale. Partinen a făcut parte din echipa Nokia încă de pe vremea lui Symbian și a lui Nokia N8. El își va începe colaborarea cu Apple din iunie.

Nokia este una dintre cele mai consecvente companii când vine vorba de livraea unei experiențe optice de top, reușind să nu dezamăgească fanii foto niciodată de când activează în segmentul smartphone. Aceste inovații au luat proporții de la Nokia N8 încoace, adică din 2010 și ultimii 4 ani au fost unii excelenți pentru Nokia la capitolul optică și imagine. Printre aspectele la care Partinen a lucrat se număra lossless zoom și tehnologiile din spatele camerelor de înaltă rezoluție Pureview.

Mai sunt două aspecte în care Nokia excelează și în care a inovat: stabilizarea optică și blitzul Xenon, pe care rivalii săi s-au sfiit să le adopte chiar și în 2014. Ultimele modele iPhone lansate au rămas la 8 megapixeli și la perfomante mediocre dacă ne uităm la rivalii lor, chiar și cei de la final de 2013. iPhone 6 trebuie să livreze ceva cu adevărat deosebit pe partea foto pentru a ne surprinde, dar presimt că mâna lui Partinen se va simți la iPhone 6s de abia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×