Windows Phone 8.1 Își Începe ciclul de viață pe 24 iunie 2014

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 881 ori
<b>Windows Phone 8.1 Își Începe ciclul de viață pe 24 iunie 2014</b>Microsoft a dezvăluit în sfârșit când putem aștepta ca Windows Phone 8.1 să își înceapă ciclul de viață. Astfel, pe site-ul oficial de suport al lui Windows Phone stă scris că pe 24 iunie va începe ciclul de viață al OS-ului, iar el se...

Microsoft a dezvăluit în sfârșit când putem aștepta ca Windows Phone 8.1 să își înceapă ciclul de viață. Astfel, pe site-ul oficial de suport al lui Windows Phone stă scris că pe 24 iunie va începe ciclul de viață al OS-ului, iar el se va încheia pe 11 iulie 2017.

Microsoft a ținut să menționeze că actualizările vor fi disponibile timp de minimum 36 de luni după ce acest ciclu începe. Aici sunt incluse și update-uri legate de securitate, iar utilizatorii vor trebui să instaleze fiecare pachet software pentru a fi la zi. Distribuirea actualizărilor va fi controlată și decisă de către operatorii de telefonie sau producătorii hardware ai telefoanelor.

Primul handset cu WP8.1 preinstalat va sosi pe piața săptămâna viitoare și e vorba aici despre Nokia Lumia 630. Ne așteptam ca un val de telefoane produse nu doar de Nokia, ci și de HTC sau Samsung de exemplu să ajungă pe piața de îndată ce la final de iunie vine și acest OS. Credeți că va mai fi loc pe piață pentru alte hituri WP8.1 în afară de modele Lumia?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×