Apple înregistrează cel mai mare profit trimestrial din istorie: 18.4 miliarde de dolari pe final de an 2015

697 ori
<b>Apple înregistrează cel mai mare profit trimestrial din istorie: 18.4 miliarde de dolari pe final de an 2015</b>Tim Cook a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă cel mai mare profit trimestrial din istorie, astfel că &icirc;n ultimele 3 luni Apple a generat 18.4 miliarde de dolari profit. De asemenea, compania a prezis că urmatorul trimestru va aduce şi...

Tim Cook a anunţat în această săptămână cel mai mare profit trimestrial din istorie, astfel că în ultimele 3 luni Apple a generat 18.4 miliarde de dolari profit. De asemenea, compania a prezis că urmatorul trimestru va aduce şi scăderi de venituri, pentru prima oară în mulţi ani.

Trimestrul 4 al anului 2015 a fost unul de uriaş succes pentru firmă din Cupertino, care în perioada sărbătorilor a vândut extrem de multe produse. Profitul de 18.4 miliarde este obţinut la venituri de 75.9 miliarde de dolari. Preţul mediu de vânzare pentru iPhone, iPad şi Mac a fost de asemenea la un nivel record. Cu modele ca iPad Pro, iPhone 6S şi 6S Plus pe piaţă, dar şi iPad Mini 4 şi Apple Watch, compania de sub tutela lui Tim Cook a avut un final de an excelent.

Veniturile Apple au început totuşi să scadă în Japonia şi Americi, compensate de o creştere spectaculoasă în China, consolidata de multele vizite ale lui Tim Cook în această ţară. În ultimele 3 luni din 2015 Apple a vândut 74.78 milioane de modele iPhone, în vreme ce vânzările iPad au scăzut cu 21% faţă de anul anterior, ajungând la 16.1 milioane de unităţi. Vânzările de modele Mac au picat cu 3%, la 5.31 milioane de unităţi.

Nu trebuie neglijate nici veniturile din servicii, precum iCloud, App Store, AppleCare şi Apple Pay, care au crescut cu 26% şi au generat 6.05 miliarde de dolari. Şi Apple Watch şi Apple TV au reuşit să aducă 4.3 miliarde de dolari în ultimul trimestru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×