Iată cât costă acum smartphone-ul Samsung Galaxy A5 la fix 1 an de la debutul pe plan local

1.883 ori
<b>Iată cât costă acum smartphone-ul Samsung Galaxy A5 la fix 1 an de la debutul pe plan local</b>Cum era de așteptat, odată cu lansarea noilor terminale Samsung din gama Galaxy A (2016), prețurile modelelor din anul predecent aveau să scadă, lucru ce se și &icirc;nt&acirc;mplă. Astăzi &icirc;l luăm &icirc;n vizor pe Samsung Galaxy A5, un...

Cum era de așteptat, odată cu lansarea noilor terminale Samsung din gama Galaxy A (2016), prețurile modelelor din anul predecent aveau să scadă, lucru ce se și întâmplă. Astăzi îl luăm în vizor pe Samsung Galaxy A5, un device ce ajungea în România chiar pe data de 27 ianuarie 2015  la un preț de 1.899 lei.

Astăzi, la fix un an de la debutul său pe plan local, Samsung Galaxy A5 ajunge să coste în jur de 1.199 lei, sumă cu 700 lei mai mică. Scăderea este cu siguranță una de luat în seamă mai ales dacă aruncăm o privire asupra specificațiilor oferite de acest device, unul ce a impresionat plăcut în cadrul testelor noastre.

Terminalul atrage prin design în primul rând, prin bateria bună în ciuda grosimii reduse de doar 6.3 mm a device-ului, dar și prin nivelul de luminozitate oferit de panoul Super AMOLED de 5 inch. Camera adusă la pachet se descurcă foarte bine atât la capitolul fotografiere, dar și pe partea de înregistrare video. Nu uităm nici de modurile Power Save utile la economisirea energiei.

Printre specificațiile telefonului avem un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 64 GB și o cameră foto principală de 13 megapixeli. Este inclus un senzor frontal de 5 megapixeli la pachet, o baterie de 2300 mAh și tehnologia 4G LTE.

Iată cum arată prețurile practicate de către retaileri în acest moment pentru Samsung Galaxy A5:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×