Apple iPad Air câștigă premiul pentru cea mai bună tabletă În cadrul MWC 2014

839 ori
<b>Apple iPad Air câștigă premiul pentru cea mai bună tabletă În cadrul MWC 2014</b>Pe lângă lansările de produse cu care suntem obișnuiți în cadrul show-ului Mobile World Congress, acesta este și locul în care în fiecare an se aleg câștigătorii premiilor MWC. După ce HTC One a fost desmnat cel mai bun smartphone în cadrul...

Pe lângă lansările de produse cu care suntem obișnuiți în cadrul show-ului Mobile World Congress, acesta este și locul în care în fiecare an se aleg câștigătorii premiilor MWC. După ce HTC One a fost desmnat cel mai bun smartphone în cadrul MWC 2014, iată că la categoria tablete, marele căștigător a fost nimeni altul decât iPad Air, tabletă ce își merită cu desăvârșire premiul.

Din câte ați putut afla din recenzia pe care colegul nostru Alex a realizat-o în toamna anului trecut, tableta Apple iPad Air este un produs cu adevărat spectaculos care a adus linia de design impusă de iPad Mini într-un ambalaj mai mare și mai puternic. Tableta a venit cu noi specificații hardware ca și procesorul dual-core pe 64-bit Apple A7 tactat la 1.2 Ghz, memoria de 1 GB RAM și nu în ultimul rând un sistem de operare promițător.

De asemenea, iPad Air a reușit ca spre deosebire de vechea generație să piardă destul de mult atât în greutate, cât și în grosime, acesta măsurând doar 7.5 mm în grosime și să cântărească doar 469 grame, capitol care este de invidiat de unele tablete din aceeași clasă de diagonale (9.7 - 10.1 inch). Pe lângă aceste funcții, iPad Air a livrat o baterie mai mult decât bună, ce a reușit să scoată peste 11 ore de playback video.

iPad Air - MWC

Deși iPad Air își merită cu vârf și îndesat premiul obținut, credem că anul trecut au existat și alte câteva tablete care merită menționate. Un astfel de exemplu a fost iPad Mini Retina, o tabletă ce a păstrat design-ul caracteristic Mini dar a reușit în același timp să aducă un display Retina de înaltă calitate, toate integrate într-un ambalaj cuprinzător.

De asemenea, LG G Pad 8.3 a fost o surpriză plăcută pe piață anul trecut. Aceasta a venit cu un design inspirat de flagship-ul LG G2, integrat pe o carcasă situată la limita dintre nici prea mare nici prea mic, diagonala de 8.3 inch dovedindu-se a fi alegerea potrivită. Nu puteam încheia acest mini-top cu tabletele candidate la preminul Global Mobile Awards, fără să îl aducem în ecuație și pe Nexus 7.

Tablet Nexus 7 nu mai are nevoie de alte prezentări, aceasta reușind să fie acel device mic, puternic și accesibil pe care toată lumea l-a îndrăgit încă de la prima generație. Aceasta oferă pe lângă o serie de carcateristici hardware de ultimă generație, și OS cee va beneficia de cele mai noi update-uri foarte rapid, lucru care nu se poate spune despre produsele altor companii. Acestea fiind spuse, considerăm încă o dată că iPad Air este adevăratul căștigător, și că premiul a fost acordat pe merit. Voi ce tabletă credeți că ar fi trebuit să câștige acest titlu?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×