HTC One, desemnat cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2014

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.282 ori
<b>HTC One, desemnat cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2014</b>Iată că topurile noastre de final de an 2013 de la Mobilissimo.ro au avut dreptate: HTC One este unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun telefon al anului trecut. O confirmă și distincția de la Global Mobile Award pentru cel mai bun...

Iată că topurile noastre de final de an 2013 de la Mobilissimo.ro au avut dreptate: HTC One este unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cel mai bun telefon al anului trecut. O confirmă și distincția de la Global Mobile Award pentru cel mai bun smartphone, acordată celor de la HTC în cadrul MWC 2014.

HTC One a fost premiat în Barcelona pentru design și inovație, fiind votat de peste 175 de specialiști independenți din industria telefoanelor. La votare au participat și jurnaliști de profil și un juriu amplu. A trecut aproape un an de la lansarea sa, iar acest smartphone continua să rămână un reper, mai ales prin designul sau inovator, minimalismul interfatei și difuzoare al căror volum tot nu a fost depășit.

HTC One, desemnat cel mai bun smartphone la Mobile World Congress 2014

și funcția BlinkFeed nu are rival încă, după cum nici Zoe nu a fost echivalata. Trebuie menționat că și în cadrul MWC 2013, același HTC One a fost desemnat cel mai bun model nou de telefon, dispozitiv mobil sau tabletă, la premiile I. Va reuși succesorul său să se ridice la aceeași înălțime?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×