Digi Mobil confirmă la nivel oficial Limita de 100 MB pe lună pentru traficul de date În roaming național

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.226 ori
<b>Digi Mobil confirmă la nivel oficial Limita de 100 MB pe lună pentru traficul de date În roaming național</b>Vă anunțăm săptămâna trecută cu privire la faptul că de pe 16 iulie&nbsp;clienții Digi Mobil au beneficiat de trafic de date prin roaming național oferit în parteneriat cu Vodafone. Apoi în aceeași zi am aflat că roamingul național de date...

Vă anunțăm săptămâna trecută cu privire la faptul că de pe 16 iulie clienții Digi Mobil au beneficiat de trafic de date prin roaming național oferit în parteneriat cu Vodafone. Apoi în aceeași zi am aflat că roamingul național de date oferit de Digi Mobil consta într-un pachet cu 100 MB pe lună. Azi avem confirmarea oficială și detalii în plus.

RCS & RDS a anunțat acoperire extinsă la nivel național pentru serviciile de voce mobilă, datorită unui acord de Roaming Național, încheiat cu "un alt operator", așa cum afirmă reprezentanții Digi Mobil. Prin serviciul de roaming național veți putea comunica și dacă nu vă aflați în aria de acoperire a rețelei Digi Mobil. Selecția modului Roaming Național se realizeaza automat, fără intervenția utilizatorului și fără modificări ale setărilor terminalului.

Atunci când vă aflați în roaming național veți vedea pe telefon rețeaua "Digi MobilR" și partea bună e că beneficiați de aceleași tarife ca și pentru apelurile și SMS-urile inițiate din rețeaua Digi Mobil. Veți primi 100 MB pe lună pentru date în roaming național, iar oferta e disponibilă gratuit până pe 30 septembrie 2014. Rețineți că acei 100 MB pe lună sunt suplimentari față de traficul pentru Internet mobil deja oferit clientului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×