Samsung Galaxy S5 Duos lansat la nivel internațional

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.116 ori
<b>Samsung Galaxy S5 Duos lansat la nivel internațional</b>Varianta dual SIM a lui Samsung Galaxy S5 a debutat în această săptămână la nivel internațional, sub numele de cod G9009D. Terminalul e cunoscut și ca Samsung Galaxy S5 Duos LTE și e disponibil în China încă din aprilie, dar de abia acum poate...

Varianta dual SIM a lui Samsung Galaxy S5 a debutat în această săptămână la nivel internațional, sub numele de cod G9009D. Terminalul e cunoscut și ca Samsung Galaxy S5 Duos LTE și e disponibil în China încă din aprilie, dar de abia acum poate fi cumpărat și în alte țări.

Primele națiuni care vor putea achiziționa produsul sunt Emiratele Arabe Unite și Qatar. După cum se vede și în imagine varianta dual SIM a flagshipului Samsung are parte de promovare serioasă în țările arabe. S5 Duos costă 748 de dolari și urmează să ajungă și în Polonia și în Europa de Est în curând, deci și la noi. în SUA retailerul Welectronics oferă produsul la prețul piperat de 899 dolari, destul de ridicat pentru un astfel de handset.

Samsung Galaxy S5 G9009D este identic cu versiunea single SIM, în afara unei diferențe de greutate de 1.5 grame. El păstrează procesorul Snapdragon 801, ecranul Super AMOLED de 5.1 inch și camera de 16 megapixeli, dar și certificarea IP67 și rezistența la apă. Grosimea rămâne de 8.1 mm și bănuiesc că e păstrat și senzorul cardiac și scannerul de amprente.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×