Apple iPhone ar putea creste cifra de afaceri a celor de la Best Buy

Autor:  | Publicat în:  Apple 868 ori
<b>Apple iPhone ar putea creste cifra de afaceri a celor de la Best Buy</b>Best Buy Co isi va creste cu siguranta vanzarile, in urma unei intelegeri prin care compania poate vinde telefonul Apple iPhone la oricare dintre cele 970 de reprezentante ale sale. Noul iPhone 3G se anunta a fi unul dintre cele mai cautate gadgeturi din...

Best Buy Co isi va creste cu siguranta vanzarile, in urma unei intelegeri prin care compania poate vinde telefonul Apple iPhone la oricare dintre cele 970 de reprezentante ale sale.

Noul iPhone 3G se anunta a fi unul dintre cele mai cautate gadgeturi din perioada sarbatorilor anului 2008. Best Buy spera ca isi va mari exponential lista de clienti si de cumparatori cu ajutorul terminalului produs de Apple, dupa cum ne informeaza Reuters. Best Buy va pune in vanzare popularul handset incepand cu data de 7 septembrie, iar analistii afirma ca iPhone-ul ar putea creste vanzarile retailerului cu 1.5 pana la 2 procente in urmatoarele luni.

David Strasser, analist al Banc of America Securities estimeaza ca aceasta firma ar putea vinde 1 milion de terminale iPhone in cel de-al treilea si cel de-al patrulea trimestru al acestui an. In vreme ce aceiasi analisti prezic o perioada a sarbatorilor cu vanzari scazute, din cauza crizei economice globale, ei afirma si ca telefonul celor de la Apple ar putea ajuta lanturile mari de magazine sa isi revina, la capitolul cifra de afaceri. Best Buy va oferi iPhone-ul la preturile de 199 si 299 de dolari, impreuna cu un abonament AT&T pe 2 ani.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×