Un telefon misterios de la Motorola Își face apariția pe web, arată interesant dar nu este X Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.352 ori
<b>Un telefon misterios de la Motorola Își face apariția pe web, arată interesant dar nu este X Phone (Video)</b>Site-ul vietnamez Tinhte a reușit să pună mâna pe un handset Motorola nelansat încă și deși acest terminal arata interesant, nu e vorba aici despre Motorola X Phone. Aveți mai jos și un clip video hands on cu acest smartphone care e, dacă îmi...

Site-ul vietnamez Tinhte a reușit să pună mâna pe un handset Motorola nelansat încă și deși acest terminal arata interesant, nu e vorba aici despre Motorola X Phone. Aveți mai jos și un clip video hands on cu acest smartphone care e, dacă îmi permiteți excesiv de glossy.

Terminalul vine cu un display HD de 4 inch, un procesor Snadpragon S4 Pro, GPU Adreno 320, 2 GB RAM și o baterie de 2000 mAh. La exterior terminalul vine cu un spate curbat care amintește de HTC One și avem parte de un finisaj de culoare neagră și o margine subțire a ecranului. Tinhteremarcă și numele de cod al acestui model și anumte XT912A, deci handsetul ar putea fi înrudit cu Droid RAZR, care are nume de cod XT912.

Au trecut multe luni de când Motorola a lansat un smartphone și chiar și la MWC 2013 au adus un terminal destul de vechi, Motorola Droid RAZR HD. Poate că firma achiziționată de Google a adoptat strategia Apple și HTC și anume să lanseze câte un flagship pe an sau odată la 6 luni, astfel că așteaptă momentul propice pentru lansarea lui X Phone.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×