Apple iPod nano este real! Carcasele mini gadgetului touch intra in productie

2.055 ori
<b>Apple iPod nano este real! Carcasele mini gadgetului touch intra in productie</b>Dupa luni bune de zvonuri si speculatii, se pare ca pana la urma micutul player patrat cu ecran touch cunoscut drept iPod nano ar fi real. Nu o spunem doar noi, ci surse din cadrul unor fabrici din Asia care vor produce carcase pentru acest gadget. &nbsp;...

Dupa luni bune de zvonuri si speculatii, se pare ca pana la urma micutul player patrat cu ecran touch cunoscut drept iPod nano ar fi real. Nu o spunem doar noi, ci surse din cadrul unor fabrici din Asia care vor produce carcase pentru acest gadget.

De aceasta data nu e vorba despre o scapare minora, a unei carcase care si-a facut aparitia online, ci despre un intreg lot de carcase pentru iPod nano, disponibile in culori diferite. Pe langa aceste carcase am descoperit si o imagine editata in Photoshop care prezinta felul in care ar putea sa arate noul iPod.

Exista speculatii conform carora acesta ar fi de fapt noul Apple iPod Shuffle, evoluat catre tehnologia touchscreen. Ce parere aveti?

Apple iPod nano este real! Carcasele mini gadgetului touch intra in productie

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×