iPhone 7 jet black şi iPhone 7 Plus în toate culorile sunt sold out la nivel oficial

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.185 ori
<b>iPhone 7 jet black şi iPhone 7 Plus în toate culorile sunt sold out la nivel oficial</b>Cu toate că design-ul noilor modele iPhone 7 și iPhone 7 nu s-a schimbat mai deloc comparativ cu generația precedentă, avem parte de noi variante de culoare pentru care putem opta. Una dintre acestea este un negru mat foarte arătos, iar cealaltă vine pe

După cum era de aşteptat, cele mai noi modele iPhone au fost rezervate şi comandate în număr uriaş, rezultând un caz clasic de "sold out". Astfel, varianta jet black de iPhone 7 nu se mai găseşte, iar iPhone 7 Plus are stoc epuizat în toate variantele de culoare.

iPhone 7

Milioane de fani au precomandat produsele, care ar trebui să înceapă să fie livrate de mâine, când vor ajunge şi în magazinele fizice din SUA şi alte câteva ţări. Nu avem încă numărul exact de comenzi, dar au trecut deja 6 zile de la disponibilitatea precomenzilor, deci a fost timp destul pentru recorduri. Cei din Cupertino au anunţat că în acest moment cantitatea de modele iPhone 7 pe argintiu, auriu, rose gold şi negru e limitată pentru clienţii ce vor sosi la Apple Store maine.

Între timp iPhone 7 Plus nu mai e disponibil deloc în nici o nuanţă, cel puţin la aceleaşi magazine Apple, iar iPhone 7 jet black e şi el epuizat. Foarte posibil ca unele magazine partenere să mai aibă câteva unităţi, dar probabil se vor epuiza mâine sau în weekend. Timpul de aşteptare pentru cei care fac comandă online  e la ora actuală între câteva săptămâni si câteva luni.

Nu ne ambalăm prea tare, pentru că e posibil ca Apple să fi oferit un număr mic de modele la precomanda pentru a face impresie bună cu acest "sold out".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×