2 noi aplicatii foto pentru camera lui Nokia N900: HDR Capture si Low Light Assistant

2.309 ori
<b>2 noi aplicatii foto pentru camera lui Nokia N900: HDR Capture si Low Light Assistant</b>Nokia N900 este inca un terminal popular, in ciuda varstei sale si a faptului ca el va fi inlocuit in curand de smartphone-ul MeeGo Nokia N9. Handsetul este atat de apreciat, incat el primeste si update-uri, cum ar fi doua noi aplicatii foto in faza de...

Nokia N900 este inca un terminal popular, in ciuda varstei sale si a faptului ca el va fi inlocuit in curand de smartphone-ul MeeGo Nokia N9. Handsetul este atat de apreciat, incat el primeste si update-uri, cum ar fi doua noi aplicatii foto in faza de testare, care ii imbunatatesc performantele camerei.

O noua arhitectura pentru controlul camerei si un API proaspat creat de Nokia si Universitatea Stanford sunt 2 motive in plus sa apreciem acest smartphone. Aplicatiile care vor creste performantele camerei sunt HDR Capture Application si Low Light Assistant. Prima isi va face treaba in situatii in care utilizatorul nu poate realiza fotografii din cauza ca se confrunta cu o luminozitate prea ridicata.

Astfel, daca fundalul este prea luminat, iar subiectul fotografiei prea putin luminat, atunci rezultatul va fi o silueta neagra, daca incercati sa fotografiati o persoana. HDR Capture masoara luminozitatea ansamblului si face o captura de 1-3 imagini, combinandu-le apoi intr-o singura fotografie, care rezolva problema zonelor intunecate si luminoase (dupa cum vedeti si in imaginea de mai sus).

Low Light Assistant, pe de alta parte se ocupa cu capturarea a doua imagini, una care sufera de noise si una cu probleme la capitolul blur, combinandu-le intr-o fotografie cu expunere mai buna si culori mai vii, dupa cum se vede in imaginea de mai jos. Aplicatiile sunt experimentale deocamdata si in faza beta, dar le puteti evalua descarcandu-le de aici.

2 noi aplicatii foto pentru camera lui Nokia N900: HDR Capture si Low Light Assistant

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×