Apple isi prezinta tabletul intr-o nou reclama si video hands on... probabil falsuri (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.073 ori

Zvonul zilei este unul care aduce din nou brandul Apple in discutie si mult-asteptatul sau "iTablet". Se pare ca Apple ar fi filmat o reclama la acest produs in California, la un restaurant cu public adolescentin, semn ca produsul acestora se va adresa...

Zvonul zilei este unul care aduce din nou brandul Apple in discutie si mult-asteptatul sau "iTablet". Se pare ca Apple ar fi filmat o reclama la acest produs in California, la un restaurant cu public adolescentin, semn ca produsul acestora se va adresa unei piete formate din tineri. Sa fie vorba de un nou iPod Touch sau de iTablet?

Apoi, cei de la Gizmodo s-au impartit in 2 tabere dupa ce au descoperit clipuri video hands-on cu tabletul Apple: cei care cred si "non-believerii". E foarte posibil ca aceste clipuri video, pe care le puteti urmari mai jos sa infatiseze de fapt un display touchscreen de mari dimensiuni care afiseaza cateva iPhone-uri in actiune.

Pentru a depista falsul, observam ca alinierea textului nu e chiar de top, iar functiile sunt cam aceleasi ca si cele de pe iPhone. Iata si clipurile buclucase... ce parere aveti?

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×