Apple iWatch are un design complex, motiv pentru amânarea sa

821 ori
<b>Apple iWatch are un design complex, motiv pentru amânarea sa</b>Am învățat să nu mai credem toate zvonurile negative legate de Apple, deci strâmbam puțin din nas când auzim că iWatch ar putea fi amânat pentru că are un design prea complex. Din ciclul de zvonuri negative care s-au dovedit false va mai amintim...

Am învățat să nu mai credem toate zvonurile negative legate de Apple, deci strâmbam puțin din nas când auzim că iWatch ar putea fi amânat pentru că are un design prea complex. Din ciclul de zvonuri negative care s-au dovedit false va mai amintim problemele de producție pentru phabletul iPhone 6 sau vânzările slabe ale lui iPhone 5c.

iWatch este așteptat de fani la toamnă, probabil prin septembrie odată cu noul iPhone și noile modele iPad. Ei bine, unul dintre analiștii bine cotați din industrie crede că acest produs va sosi mai târziu decât se anticipează. Ar fi păcat pentru Apple să piardă startul și să îi permită lui Android Wear să evolueze. Piața smartwatchurilor este încă necoaptă și cine îi va prelua conducerea acum va rămâne în frunte și pe viitor.

Evident, asta dacă nu vine Apple cu un mega iWatch care spulbera orice Gear. Analistul Ming-Chi Kuo afirma că Apple are probleme atât la capitolul hardware, cât și software pe acest produs, iar ecranul lui iWatch ar urma să fie un AMOLED dacă ne luăm după zvonuri. Display-ul este acoperit cu sticlă de safir, urmând să folosească o cantitate mai mare din acest material decât orice alt produs Apple de până acum.

Apple vrea cu orice preț ca gadgetul să fie și slim, ceea ce e cam dificil. încărcarea wireless și rezistența la apă sunt și ele pe lista de speculații. Cum vi se pare acest produs în viziuna experților care au informații din interior?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×